Настільна версія
мова | язык

Стінг сходив на йогу разом із Собчак

27 Липня, 00:41

Поділитися:

Британський музикант Стінг, який завітав до Москви, сходив на майстер-клас з йоги, де була також телеведуча Ксенія Собчак.

Про це повідомляє "Life News".

Гордон Метью Томас Самнер, відомий під псевдонімом Стінг, опинившись у Москві з нагоди майбутнього концерту, вирішив сходити на йогу.

За збігом обставин, у цей час в російській столиці проходив майстер-клас засновника напрямку джівамукті-йоги Давида Лайфа, який є близьким другом Стінга.

Поява музиканта у залі занять йогою стало несподіванкою для всіх присутніх. Пікантності ситуації також додав той факт, що на цей майстер-клас завітала і опозиціонерка Ксенія Собчак.

"Я не знала, що тут буде Стінг. Підходити знайомитися з ним не буду. Мені добре відома така підвищена увага преси і сторонніх, і наскільки іноді вона буває неприємною", - зазначила Собчак.

До речі, Стінгу пощастило більше за інших, адже ексклюзивне заняття з Давидом Лайфом музиканту нічого не коштувало.

"Ми були приємно здивовані, коли серед присутніх помітили зірку. Хотіли приділити йому якусь особливу увагу, щоб він залишився задоволений. Але Стінг виявився абсолютно простою людиною, не пред'являв якихось особливих вимог", - сказали організатори майстер-класу.

Після заняття йогою Стінгу подарували матрьошку фанати, які чекали на нього на вулиці.
Музикант був в Росії з дружиною

Розчулений увагою шанувальників співак не став відмовляти їм у невеликій автограф-сесії.

Завершенням вечірньої програми Стінга стало відвідання ним елітного московського ресторану, куди він вирушив зі своїм наставником з йоги Давидом Лайф.
Помилковий заголовок — Cnsyu c[jlbd yf qjue hfpjv sp Cj,xfr

27 Липня, 00:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій