Настільна версія
мова | язык

Драматична і тендітна Марія Яремчук закохала в себе суддів "Нової хвилі"

27 Липня, 00:49

Поділитися:

Після завершення першого конкурсного дня на "Новій хвилі" в Юрмалі, українська учасниця Марія Яремчук злетіла на першу сходинку.

"Виступ Марії Яремчук вчора був просто чудовим. Так добре Марія не виступала навіть на "Голосі країни", - прокоментувала Валерія лідерство Марії в першому конкурсному дні, повідомляє TCH.ua

Зазначимо, Валерія, окрім суддівства на "Новій хвилі", також була зірковим тренером на проекті каналу 1+1 "Голос країни" і їй вже доводилося працювати з Марією.

"Для неї вчора був дуже вдалий день. Для мене ще, звичайно, дуже сильний конкурсант - Niloo. Вважаю її дуже потужним учасником. І ізраїльтянка хороша, і італієць, і Вірменія добре виступила. Вони всі різні і вони прекрасні", - ділиться Валерія.

Водночас, Костянтин Меладзе, будучи не тільки членом журі "Нової хвилі", а й постійним продюсером "Голосу країни", каже, що вкотре переконався, наскільки сильні вокалісти беруть участь у цьому телепроекті.

"Я спочатку вважав і говорив, що випускники "Голосу країни" - це дуже перспективні вокалісти. І зараз вони доводять це вже поза стінами проекту. Доводять, що ми не дарма покладали на них надії і виставляли на цей конкурс в Юрмалі", - говорить Меладзе.

За його словами, Марія виступила успішно, а також і Нілуфар (учасниця "Голосу країни" – ред.).

"Завдяки своїй музичності, голосу і драматизму Маша вийшла в лідери. Вчора вона була найяскравішою виконавицею серед учасників. Тут зіграло все - сукупність міцного вокалу, артистичності, і звичайно - краси та жіночності. Я наполягав саме на цій пісні, хоча були заперечення, але ми її відстояли, і вона – зіграла", - додає Меладзе.

Зазначимо, сьогодні конкурсна програма присвячена хітам своєї країни, і Марія Яремчук вийде на сцену з піснею "Водограй".
Помилковий заголовок — Lhfvfnbxyf s ntylsnyf Vfhsz Zhtvxer pfrj[fkf d ct,t cellsd @Yjdjї [dbks@
27 Липня, 00:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван