Настільна версія
мова | язык

В український прокат вийшло п’ять нових фільмів

28 Липня, 00:51

Поділитися:

В український прокат вийшло п’ять фільмів: завершальна частина трилогії про Бетмена Темний лицар повертається, нова робота Вуді Аллена Римські пригоди, продовження танцювальної теми у кіно Крок вперед-4 і два документальні фільми: Життя ВВС з Деніелом Крейгом і Марина Абрамович: У присутності художника.

Темний лицар повертається - завершальна частина трилогії Крістофера Нолана про Бетмена. Фільм перенесе глядачів до подій, які відбуваються через вісім років після смерті Харві Дента, який став героєм Готема. Бетмен же як і раніше вважається вбивцею героя. Проте відчайдушні часи вимагають відчайдушних заходів і Брюс Вейн знову одягає плащ і маску, коли над Готем-сіті нависає загроза з боку жорстокого Бейна.

Актори: Крістіан Бейл, Майкл Кейн, Морган Фрімен, Гері Олдмен, Ліам Ніссон, Енн Хеттавей, Маріон Коттійяр, Джозеф Гордон-Левітт, Том Харді та інші.

Римські пригоди - ще одна картина Вуді Аллена з так званого європейського циклу. Глядачі можуть пам’ятати попередні фільми, зняті режисером у Європі, - Сенсація, Матч Поїнт, Вікі, Крістіна, Барселона і Північ в Парижі. Остання зробила найуспішнішу касу і навіть отримала Оскар у номінації Кращий сценарій.

Римські пригоди розкажуть чотири історії - рядового клерка, який стає зіркою, сором’язливого хлопця, який намагається розкріпачитися за допомогою дівчинки легкої поведінки, давно одруженої пари і юнака, який закохується абсолютно не в ту дівчину.

У фільмі зіграли Пенелопа Крус, Алік Болдуїн, Джесі Айзенберг та інші. Крім того, цього разу Аллен і сам вперше з 2006 року з’явився у своєму фільмі.

Крок вперед-4 - продовження танцювальної теми у кіно. Основний сюжет подібних картин знайомий глядачеві давно, ще з часів першого Кроку з Чаннінгом Татутом, а можливо навіть з часів Брудних танців Патріка Свейзі. Фільм виходить у 3D-форматі.

Актори: Кетрін МакКормік, Райан Гузман, Адам Дж. Севані, Чадд Сміт і Меган Бун.

Життя - документальний фільм ВВС за участю Деніела Крейга. За п’ять мільярдів років, життя на Землі еволюціонувало в неймовірне багатство і різноманітність які ми бачимо сьогодні. Сюжетна лінія веде нас через повний цикл життя до народження нового покоління, зачіпаючи усі форми життя на Землі...

Марина Абрамович: У присутності художника - американський біографічний фільм Метью Ейкерса про югославську художницю, яка називає себе "бабусею перформансу". Стрічка розповідає про підготовку Абрамович до своєї ретроспективної виставки у Музеї сучасного мистецтва в Нью-Йорку (що стала найбільшим перформансом в історії MоMA). Її відвідувачі змогли не лише побачити, але і особисто взяти участь у реконструкціях самих знакових і провокаційних перформансів художниці, один з яких тривав 736,5 годин (кожен бажаючий міг дивитися просто в очі Абрамович 30 хвилин, що призводило до неймовірний і непередбачуваних наслідків).
Помилковий заголовок — D erhfїycmrbq ghjrfn dbqikj g’znm yjdb[ askmvsd

28 Липня, 00:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон