Настільна версія
мова | язык

Ріанна не збирається розмовляти з Крісом Брауном

31 Березня, 15:17

Поділитися:

Співачка Ріанна запевнила, хоча вона й дала згоду на послаблення умов заборонного ордеру щодо свого "екса", репера Кріса Брауна, вона не має наміру з ним спілкуватися.

Те, що Браун колись жорстоко її побив, артистка вважає "особистою справою". Вона не збирається чинити кривдникові перешкоди в професійному плані.

Про це повідомляє "Contact Music".

"Це не означає, що ми збираємось миритися або хоча б знову розмовляти (одне з одним). Це просто означає, що я не хотіла суперечити судді. Ми не мусимо розмовляти ще коли-небудь в моєму житті. Я просто не захотіла створювати йому ще більше труднощів у професійному плані", - заявила Ріанна.

"Те, що він мені заподіяв – особиста справа. Це не має жодного відношення до кар'єри. Якщо йому наказують триматися на відстані в 100 футів від мене, він не може виступати на шоу, що стало для нього складно. Це – єдина річ, яку я зміню, тож, мені байдуже", - пояснила співачка.

Нагадаємо, самому Крісові Брауну, схоже, й досі не дають спокою події дворічної давнини, коли він відлупцював свою кохану та одержав за це 5-річний умовний термін. Нещодавно співак влаштував скандал на телестудії через запитання ведучої на цю тему. Через надлишок емоцій 21-річний виконавець розкричався, вибив шибку та подер на собі одяг.
Помилковий заголовок — Hsfyyf yt p,bhf'nmcz hjpvjdkznb p Rhscjv <hfeyjv

31 Березня, 15:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван