Настільна версія
мова | язык

Мерайя Кері вдруге стане мамою

28 Липня, 01:08

Поділитися:

Мерайя Кері та Нік Кеннон більше року тому народили двійнят, а зараз у них в планах незабаром подарувати свої дітям ще одного прекрасного малюка.

Зовсім недавно Мерайя змінила Дженніфер Лопес в кріслі судді відомого американського шоу-талантів "American Idol". Але, тим не менш, співачка оголосила, що готова працювати не довше, ніж до кінця першого сезону. Співачка планує стати знову мамою. У неї буде час підготуватися до вагітності та пологів.

Мерайя Кері народила близнюків Монро і Мароккана 30 квітня 2011. Після цього співачка активно зайнялася кар'єрою, незважаючи на маленький вік дітей. Причиною того, що Мерайя не відмовляється від суддівського крісла шоу-талантів в гонорарах, сума контракту близько 18 мільйонів доларів в рік, з перспективою продовження контракту і підвищення суми гонорару в залежності від результатів.

Мерайя Кері та її чоловік Нік Кеннон збираються найближчим часом орендувати симпатичний будиночок в Нью-Йорку вартістю 150 000 доларів. Для зіркової пари цей особняк стане літньою резиденцією, де для їх діточок буде багато місця для ігор.
Помилковий заголовок — Vthfqz Rths dlheut cnfyt vfvj.

28 Липня, 01:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків