Настільна версія
мова | язык

Жизель Бундхен вагітна другою дитиною

30 Липня, 21:53

Поділитися:

Бразильська манекенниця Жизель Бундхен, яка визнана найдорожчою супермоделлю у світі, чекає на другу дитину. Папараці зняли кругленький животик красуні.

Раніше відома фотомодель не підтверджувала, але і не спростовувала інформацію про свою вагітність. 32-річна Жізель взагалі воліє тримати особисте життя в таємниці. Більш того, вона не припиняла роботу, регулярно беручи участь в рекламних кампаніях та зйомках комерційних відео.

Проте днями, як пише таблоїд Daily Mail, Жизель з'явилася на пляжі Коста-Ріки в бікіні, яке не приховувало її "цікавого стану". За деякими даними, Бундхен знаходиться приблизно на четвертому місяці вагітності. На пляжі вона з'явилася разом з першою дитиною, дворічним Бенджаміном, а поруч з ними біг вірний пес.

Раніше Бундхен згадувала в інтерв'ю, що хоче мати багато дітей, сама вона росла з п'ятьма сестрами. Її чоловік Том Брейді - один із найбільш високооплачуваних спортсменів у США - також виховувався у великій родині.

У грудні 2009 року знаменита бразилійка народила сина. 34-річний Том тоді зізнався, що народження сина - найпрекрасніша подія в його житті. "Коли в твоєму житті настає важка смуга, навалюються неприємності, а твій малюк просто посміхається тобі, ти думаєш: "Боже мій, це того варте!", - відзначала в свою чергу Жизель.

Примітно, що незважаючи на вагітність і пологи модель дуже швидко повернула собі колишню фізичну форму. Після народження первістка Жизель налягала на велопрогулянки і заняття йогою, майже не обмежуючи себе в їжі.
Помилковий заголовок — :bptkm <eyl[ty dfusnyf lheuj. lbnbyj.

30 Липня, 21:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван