Настільна версія
мова | язык

Marvel хоче запустити серіал за мотивами «Месників»

30 Липня, 21:57

Поділитися:

Комікс-гігант Marvel заявив про наміри зробити телевізійне шоу за мотивами їх недавнього мегахіта «Месники». Переговори про можливе пришестя в телевізор ведуться з каналом ABC, що належить корпорації Disney.

Проект знаходиться на самому початку виробничого процесу: представники Marvel і ABC зараз спільно шукають гідну ідею, з якої в подальшому може вирости великомасштабний телесеріал. Кажуть, що майбутній серіал не буде безпосередньо пов'язаний з блокбастером Джосса Відона і чекати на екрані будь-якого з супергероїв оригіналу не слід. Проте місцем дії стане той же всесвіт, де мешкають «зіркові» супергерої, а таку аморфну ​​субстанцію як дух фільму дбайливо перенесуть на малі екрани.

Це не перша спроба нинішнього керівництва Marvel проникнути в телевізор, але поки шанс отримати власне шоу є тільки у Халка: робота над серіалом ведеться вже кілька років, а на запитання відповідає - здебільшого, дуже розмито - прикріплений до проекту Гільєрмо Дель Торо. Зараз там чергова серія пошуків сценариста.
Помилковий заголовок — Ьфкмуд [jxt pfgecnbnb cthsfk pf vjnbdfvb «Vtcybrsd»

30 Липня, 21:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день медсестер

День матері

Сьогодні іменини святкують:

Артем (Артемій), Василь, Іван, Федот, Филимон