Настільна версія
мова | язык

Джон Траволта очолить мафію Нью-Йорка

31 Березня, 15:26

Поділитися:

Режисер Нік Кассаветіс буде знімати стрічку про мафіозну сімейку Готті, чий голова Джон Готті в 80-х роках керував злочинним кланом Гамбіно. Тефлонового Дона, як прозвали Готті за впевненість у власній недоторканності, зіграє Джон Траволта.

Джон Готті славився любов'ю до дорогих костюмів і шовкових краваток, за що отримав прізвисько чепуристий Дон. На відміну від своїх попередників Джон спілкувався з пресою, зустрічався з людьми у громадських місцях і в кінцевому рахунку опинився за гратами - самовпевненість зіграла з ним поганий жарт. Останні 10 років свого життя Готті провів у в'язниці.

Драма за сценарієм Лео Россі буде називатися «Готті: Три покоління» і розповість про те, як дружина Тефлонового Дону намагалася вберегти свого сина від поганого впливу батька. Деякий час Джону Готті-молодшому вдавалося триматися подалі від сімейного бізнесу, проте гени взяли своє. Правда, зараз син Готті стверджує, що виправився і навіть збирається продюсувати картину про батька.

Джон Траволта протягом вже кількох місяців фліртував з роллю у проекті Кассаветіса, але тільки на цьому тижні офіційно підписав контракт. Востаннє актор з'являвся на великому екрані в бойовику «З Парижа з любов'ю» в минулому році.

Зйомки кримінальної драми «Готті: Три покоління» пройдуть у Нью-Йорку.
Помилковий заголовок — L;jy Nhfdjknf jxjkbnm vfas. Ym.-Qjhrf

31 Березня, 15:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День радіо

Сьогодні іменини святкують:

Валентин, Євсій, Єлизавета, Леонтій, Олексій, Савва (Сава), Фома