Настільна версія
мова | язык

Актриса Ольга Кабо в 44 роки народила дитину

31 Липня, 23:27

Поділитися:

Популярна актриса і зірка фільму "Хрестоносець" 44-річна Ольга Кабо народила другу дитину.

Радісною новиною з численними шанувальниками поділилася краща подруга Ольги Кабо, популярна актриса і співачка, дочка Атоса Веніаміна Смєхова Аліка. У своєму мікроблозі Смєхова написала: "Сьогодні вранці моя улюблена подруга - акторка Оля Кабо - народила сина! 49см, 3210г! Вітаю матусю, тата і всіх нас! УРА!"

Хлопчика вирішено назвати Віктором на честь дідуся чоловіка. "Я почуваюсь чудово. Мені здається, що синочок схожий на мою старшу доньку Таню. Ми з чоловіком Миколою дуже щасливі, адже він завжди мріяв про сина!" - зізналася Ольга Кабо.

Нагадаємо, Ольга Кабо зізналася на власному дні народження, що чекає на дитину. Втім, чутки про цікавий стан зірки фільму "Хрестоносець" ходили ще в січні, проте сама актриса воліла не коментувати їх. Лише нещодавно Ольга Кабо дала велике інтерв'ю, в якому розповіла не лише про малюка, але і про те, як до цієї радісної новини поставився чоловік актриси бізнесмен Микола Разгуляєв.

Так, артистка розповіла: "Реакції чоловіка не було: він повільно роздягся, потім попросив приготувати йому чай, не зронивши ні слова, сів за стіл і довго-довго мовчав. Але по його обличчю я бачила, яка буря почуттів вирує у нього в душі. А потім він посміхнувся, силою волі спробував стримати цю бурхливу лавину емоцій і поцілував мене. Я зрозуміла, що він щасливий!.."

А старша дочка Кабо від першого шлюбу 13-річна Тетяна не тільки не зраділа, а зовсім розридалася. "Сльози у дочки бризнули так, як тільки в цирку у клоунів буває, - фонтаном. Ридає моя Таня, голосить: "Ні, ні, тільки не це, не треба!" Через хвилину, абсолютно без переходу, нова тема: "Мамочко, адже тобі багато років, раптом з тобою щось трапиться..." А через п'ять секунд ще один сплеск: "Мамочка, навіщо ж ти працюєш?! Тобі потрібно берегти себе". Потім Таня трохи заспокоїлася, витерла сльози і питає: "А скільки місяців залишилося до того, коли дитина народиться?" Ми говоримо, що це відбудеться в серпні. І тут новий напад: "ААА! У серпні - який жах! Це ж мій день народження! Тепер у мене не буде свята..." - розповіла Ольга.

Тоді артистка повідомила, що чекає на хлопчика. Однак Ольга Кабо зізналася, що взагалі не знає, як виховувати хлопчиків: "Як їх виховувати? Так що ім'я для сина я доручила вибрати Миколі і Тані, нехай фантазують і домовляються, а я самоусуваюсь!"
Помилковий заголовок — Frnhbcf Jkmuf Rf,j d 44 hjrb yfhjlbkf lbnbye

31 Липня, 23:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон