Настільна версія
мова | язык

Жасмін вперше показала доньку

1 Серпня, 22:42

Поділитися:

Російська співачка Жасмін показала свою 5-місячну доньку і розповіла, що її чоловік мріяв про сина.

Артистка, справжнє ім'я якої Сара Семендуєва, стала мамою 7-го лютого цього року. У зірки та її чоловіка Ілана Шора народилася донька, яку назвали Ритою.

І ось, через майже півроку після пологів Жасмін розповіла журналу "7 дней", як вони з коханим були шоковані, коли дізналися, що в них буде донька.

"Я завжди уявляла, що з моєю донькою ми будемо найближчими подругами. А Ілан, як будь-який чоловік, мріяв про первістка, сина. Підійшов термін першого УЗД. І раптом я вирішила, що стать майбутньої дитини повинна залишитися для нас таємницею до самих пологів", - розповіла співачка.

Чоловік Жасмін підтримав її у цьому бажанні. Однак перед походом до лікаря, артистка зрозуміла, що не зможе витримати невідомості:

"Передзвонюю Ілану, який в цей момент був за кордоном: «Давай мені лікар скаже стать дитини, а для тебе це залишиться сюрпризом?". Він відповідає: "Добре". Але через годину передзвонює: "Ні-ні, я теж не витримаю - хочу разом з тобою побачити нашу дитину на моніторі. Перенесу зустріч, завтра прилечу до Москви, і ми разом підемо на УЗД".

Жасмін показала свою донечку Риту

"Коли ж лікар посміхнувся і сказав: "У вас буде дівчинка", я випробувала радісний шок, тому що хотіла цього кожною частинкою свого тіла, кожною клітинкою. Ілан теж був в шоці - він все-таки хотів сина", - згадала Жасмін.

Та, оговтавшись від потрясіння, чоловік співачки порушив мовчанку: "Один - нуль".

"Я як засміюся: "Ми що, з тобою в футбол граємо?". А він: "Дівчинка - це прекрасно. Але обіцяй, що ти мені ще й хлопчика народиш". Я тут же пообіцяла", - зізналася артистка.

Нагадаємо, що у вересні минулого року Жасмін вийшла заміж вдруге. Обранцем зірки став молдавський 24-річний багатій Ілан Шор. У момент одруження співачка вже перебувала на четвертому місяці вагітності.

До речі, новонароджена Рита - друга дитина Жасмін, адже вона має сина Мішу від першого шлюбу.
Помилковий заголовок — :fcvsy dgthit gjrfpfkf ljymre

1 Серпня, 22:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон