Настільна версія
мова | язык

Анастасію Заворотнюк кинув чоловік

1 Серпня, 22:48

Поділитися:

Популярна російська актриса, та сама "прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк розійшлася зі своїм чоловіком, фігуристом Петром Чернишовим. Кажуть, спортсмен захопився відомою виконавицею і своєю партнеркою по льодовому шоу Надією Мейхер-Грановською.

Незважаючи на популярність, Анастасія Заворотнюк рідко з'являється на різних світських заходах, а її особисте життя взагалі перебуває за сімома печатками. Однак спритні світські хронікери примудрилися з'ясувати, що в сім'ї Заворотнюк та її чоловіка, фігуриста Петра Чернишова не все гладко. Нібито в парі накопичилися проблеми, і навіть дійшло до розставання.

Так, причиною всьому стало льодове шоу Іллі Авербуха, де Петро Чернишов катався в парі з жагучою брюнеткою, колишньою вокалісткою дівочого колективу "ВІА Гра" Надією Мейхер-Грановською. Нібито їхнє партнерство виявилося настільки близьким і дружнім, що це помітили навіть глядачі. Крім того, Грановську і Чернишова неодноразово бачили разом у неформальній обстановці. Вони мило спілкувалися і виглядали як закохана пара.

Зрозуміло, симпатію між Петром та Надією не могла не помітити й Анастасія Заворотнюк, яка, за чутками, буквально влаштовувала сцени ревнощів чоловіку і навіть стежила за його тренуваннями з Грановською. Дійшло до того, що нещодавно народженій дочці Надії Мейхер приписали батьківство не бізнесмена Михайла Уржумцева, а саме фігуриста Петра Чернишова. Нібито неспроста Уржумцев і Грановська вщент посварилися незадовго до пологів артистки, і бізнесмен навіть пішов від неї на деякий час.

Однак самі друзі Грановської заявляють, що роман між Чернишовим і Мейхер не більше ніж чутки. Мовляв, Надія розчинилася в дочці і в неї немає ніякого роману з фігуристом. Сам Петро і Анастасія Заворотнюк не коментують чутки про своє розлучення.
Помилковий заголовок — Fyfcnfcs. Pfdjhjny.r rbyed xjkjdsr

1 Серпня, 22:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин