Настільна версія
мова | язык

Марія Яремчук зазіхає на Євробачення

2 Серпня, 00:34

Поділитися:

Марія Яремчук із конкурсу "Нова хвиля" в Юрмалі привезла до Києва третє місце. Але переконує, що задоволена нагородою.

І вже мріє представляти Україну на новому пісенному конкурсі - Євробаченні, йдеться в сюжеті ТСН.ОСобливе. В Україну з Латвії Марія Яремчук повертається зіркою. В аеропорту в неї беруть інтерв'ю, просять автографи і роблять спільні фото на згадку. Новоспечена зірка - у джинсах і недорогих босоніжках. Від неї не відходить продюсер. Сама ж Марія помітно втомлена, але щаслива. І зовсім не засмучена, що привезла додому - лише третє місце.

"Я щаслива, бо найголовніше - це глядач і я думаю, що, власне, представити країну в мене вдалося добре, що було головною задачею", - говорить співачка. Наступне завдання Марія собі вже теж поставила - взяти участь у Євробаченні. "Я би хотіла ще там представити свою країну", - каже Марія.

Перший значний заробіток - приз у 20 тисяч євро Яремчук весь витратить на творчість. Марія своїм за успіх у Юрмалі дякує "Голосу країни". Каже, саме проект каналу "1+1" підготував її до нових іспитів. "Мене загартував голос країни. Коли за тиждень треба підготувалися до прямого ефіру. Бувало і за два дні міняли пісню. Це загартування",- каже співачка.

Помилковий заголовок — Vfhsz Zhtvxer pfps[f' yf "dhj,fxtyyz

2 Серпня, 00:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків