Настільна версія
мова | язык

Роберт Паттінсон хоче з'ясувати деталі зради

3 Серпня, 00:18

Поділитися:

Роберт Паттінсон, якого зрадила його наречена актриса Крістен Стюарт з режисером Рупертом Сандерсом, рішуче налаштований дізнатися всю правду про цю інтрижку. Актор має намір поговорити з Рупертом і його дружиною Ліберті для з'ясування деталей.

Найголовніше, що цікавить Паттінсона, - чи дійсно зв'язок Руперта і Крістен був короткочасним, або вони зустрічалися за його спиною протягом довгого часу. "Він сподівається, що Ліберті допоможе знайти відповіді на його питання", - пояснює джерело, близьке до актора.

Також він має намір поговорити по-чоловічому і з Рупертом Сандерсом."Паттінсон зустрінеться з Рупертом, щоб остаточно прояснити, що ж відбулося між ним і Крістен. Роберт сподівається, що він буде чесним", - заявило джерело.

Нагадаємо, що на наступний день після опублікування скандальних фотографій, які викрили зраду акторки з одруженим режисером, дружина пробачила чоловіку. Вона назвала його інтрижку з Стюарт дурним фліртом, який не може стати причиною для розлучення.

Однак Крістен вибачення не допомогли: Роберт не збирається з'ясовувати з нею стосунки. "Йому дуже боляче говорити з нею", - сказав приятель актора.

Паттінсон майже одразу зібрав речі і з'їхав з їх спільного дому в Лос-Анджелесі. При цьому колишні кохані не змогли поділити домашніх тварин: Роберт хотів би забрати собі пса на прізвисько Ведмідь, а ось кота Макса він погодився залишити Крістен. Однак акторка навідріз відмовилася віддавати собаку і зажадала спільної опіки над улюбленцем. "Вона просто вбита цією вимогою", - розповів інсайдер.
Помилковий заголовок — Hj,thn Gfnnsycjy [jxt pэzcedfnb ltnfks phflb

3 Серпня, 00:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій