Настільна версія
мова | язык

Наталі Портман вийшла заміж

6 Серпня, 23:36

Поділитися:

Оскароносна актриса Наталі Портман вийшла заміж за батька свого сина, хореографа Бенжаміна Мільп'є.

Зіркова пара побралася у суботу, 4-го серпня, на каліфорнійському узбережжі Біг-Сур, повідомляє "People" з посиланням на власні джерела.

Церемонія пройшла за усіма єврейськими канонами - після заходу сонця в одному з приватних будинків.

На весілля Наталі та Бенджамін покликали лише родичів та найближчих друзів. Серед запрошених була й донька мільярдера Дональда Трампа Іванка.

Нагадаємо, 31-річна Портман та 35-річний Мільп'є вперше зустрілися восени 2009-го року під час зйомок фільму "Чорний лебідь".

У грудні 2010-го року пара оголосила про заручини та вагітність Наталі. Первісток актриси - син Алеф - з'явився на світ 15-го червня.

"Немає нічого більш важливого, ніж моє особисте життя. Це те, що на першому місці, завжди має сенс, і в порівнянні з щастям успішного сімейного життя, все інше - поверхневе", - заявила нещодавно Портман журналу "France's Madame Figaro".

Тепер, коли Наталі офіційно стала дружиною Бенджаміна, вона може замислитися про французьке громадянство.

"У мене тепер є можливість взяти французьке громадянство. Я можу здійснити свої франкофільні мрії та мрії мого батька", - сказала вона.

"Я жила в Парижі, коли мені було 12 років, мій батько назвав мене Наталі на честь пісні Жильбера Беко. Все в моєму житті вело до французької сім'ї", - додала Портман.
Помилковий заголовок — Yfnfks Gjhnvfy dbqikf pfvs;

6 Серпня, 23:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій