Настільна версія
мова | язык

Джейк Джилленхол в журналі Details. Вересень 2012

8 Серпня, 13:09

Поділитися:

Джейк Джилленхол став героєм вересневого випуску журналу Details. Він розповів про підготовку до зйомках і поділився своїми поглядами на життя.

Про підготовку до зйомок у своєму новому фільмі «Патруль»: «П'ять місяців заради 22 днів зйомок. Три ночі в тиждень я проводив у рейдах з поліцейськими. Заняття бойовими мистецтвами щоранку в дожо [спеціальному залі для карате] KenboKarate, де з мене вибили весь дух. Потім ряд уроків стрільби зі справжніми патронами. У фільмі були не справжні вибухи, але Дейв (режисер) хотів, щоб ми відчули, як це насправді. Так що він змусив нас дізнатися, що означає горіти. Під контролем, звичайно. Одного разу в суботу ми з Майклом Пенья одяглися як пожежники з голови до ніг, а потім раптом виявилися посеред палаючого будинку ».

Про своє ставлення до життя: «Кожна подорож починається зі страху. І це те, що я зараз намагаюся отримати. Реальний досвід. І я хочу бути впевнений в правильності того, що знаю. Було багато випадків, коли я був не впевнений».

Про тренуваннях: «Я більше не займаюся бігом. Чи приділяю я увагу своєму тілу і продовжую серйозні заняття? Так. Але регулярні тренування не збігаються з енергетикою персонажа, якого я зараз граю». Про це пише popcornnews.ru.
Помилковий заголовок — L;tqr L;bkkty[jk d ;ehyfks Вуефшды/ Dthtctym 2012

8 Серпня, 13:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр