Настільна версія
мова | язык

Робомобіль від Google проїхав 483 тисячі кілометрів без аварій

13 Серпня, 23:16

Поділитися:

Не так давно автомобіль з автоматизованим управлінням вважався фантастикою. проте корпорація Google перетворила фантастику на реальність, створивши надійний робомобіль, здатний їздити без втручання водія. Так ось, автомобілі, які проходять зараз тестування, накатали вже 483 тисячі кілометрів, роз’їжджаючи різними дорогами в різний час. Такі автомобілі їздять під час дощу, в нічний і денний час.

При цьому жодної аварії ще не трапилося, що може викликати здивування навіть досвідченого водія. Півмільйона кілометрів без єдиної аварії - це складно уявити. Творці такої надійної системи керування, зрозуміло, задоволені досягнутими результатами, але роботи, за їх словами, ще проводитимуться. Наприклад, складно ще доводиться таким автомобілям на засніженій дорозі, де не видно розмітки. Крім того, належить ще передбачити ситуації, де і людина не може відразу ухвалити рішення.

Зараз вже роботів-автомобілів у Google близько десяти, всі ці автомобілі їздять дорогами, а не стоять в гаражі. Не так давно був доданий ще один автомобіль до цього автоматизованого автопарку.

Незабаром практично кожен інженер корпорації, який працює в проекті, отримає свій робомобіль. Наразі про ціну автомобіля мова не йде, але ходять плітки, що дуже дорогою така система не буде. Вигоди від використання робомобілів численні: це і зниження вірогідності потрапити в аварію, і зручні поїздки на роботу або в передмістя. При цьому, якщо водій помилився в чомусь, автомобіль може самостійно виправити помилку. Хто б не хотів собі такий транспортний засіб?
Помилковий заголовок — Hj,jvj,skm dsl Пщщпду ghjї[fd 483 nbczxs rskjvtnhsd ,tp fdfhsq

13 Серпня, 23:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин