Настільна версія
мова | язык

Джессіка Альба в журналі Self. Вересень 2012

14 Серпня, 21:35

Поділитися:

Джессіка Альба з'явилася на сторінках журналу Self у вересні. Актриса розповіла про свою сім'ю і бажанні запустити лінію дитячих товарів.

Про нове починання, на яке сподвигла її дочка Хонор: «Я побачила свою дочку Хонор, яка сидила в ліжечку. Вона їла ці крихітні кульки з наповнювача підгузника. Все її обличчя було в них. В той момент я відчула жах. На щастя, з Хонор все виявилося в порядку, але це був такий кошмар, і я відчувала в цьому свою провину. Я турбувалася, що могла отруїти свою дочку, і це ж були еко-підгузники. Я знайшла ті, які здавалися більш безпечними, але вони протікали, і мені доводилося використовувати відразу два. Це стало дуже дорого. Чим більше я вивчала це питання, тим більше сердилася. У більшості батьків немає часу на всі ці пошуки - їм потрібна компанія з продуктами, яким вони довіряють. Я вирішила створити таку».

Про те, що чоловік підтримує її в створенні компанії The Honest Company: «Мені треба було 3,5 роки, щоб запустити The Honest Company. Коли все йшло не так гладко, я дуже засмучувалася. Я турбувалася, що витратила стільки часу і грошей. Але мій чоловік, Кеш, сказав мені: «Ти нічого не втратила. Подивися, скільком речам ти навчилася. Його підтримка допомагала мені продовжувати.

Про вміння віддавати: «Мої батьки завжди вселяли мені ідею соціальної допомоги, вміння щось віддавати. Це важлива частина людяності - допомагати тим, хто поруч. Це не має відношення до благодійності. Питання в тому, що ти повинен робити як людина. Якщо тобі пощастило мати більше, ти повинен віддавати більше». Про це пише  popcornnews.ru.
Помилковий заголовок — L;tccsrf Fkm,f d ;ehyfks Ыуда/ Dthtctym 2012

14 Серпня, 21:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор