Настільна версія
мова | язык

У спектаклі Подерв'янського груди Вольнової зіграла дублерка

1 Квітня, 18:53

Поділитися:

16 квітня у столичному кінотеатрі "Панорама" відбудеться прем'єра спектаклю Андрія Критенка "Павлік Морозов" за однойменною п'єсою Леся Подерв'янського. У ньому зіграє українська акторка та телеведуча Світлана Вольнова.

"З Лесем познайомились, коли він мені вручав премію світської леді. Поговорили в той вечір і на цьому контакт обірвався. А це написав мені повідомлення: "Хочу зробити тобі пропозицію, від якої не зможеш відмовитись". Думаю, чи руку й серце мені пропонує! Але він, на жаль, одружений й запропонував мені цю роль", - розказала Вольнова.

Акторка грає Сфінкса. З'являється тільки на відео, на сцену не виходить.

"Мені дуже пощастило з цією роллю. У спектаклі будуть відеоінсталяції і я знялась в одній з них. Тому не доведеться кожного разу виходити на сцену й зможу подивитись на себе з глядацької зали. Граю рудоволосого Сфінкса. Якщо Павлік не відповість на мої загадки, я його з'їм. Уявляла Сфінкса величним, красивим. А Лесь сказав: "Нафарбуйте її, як вуличну повію. Щоб поглядом пропалювала серце". Зробили мені яскраві очі й червоні вуста. Зрозуміла, у Подерв'янського не все так просто", - поділилась Світлана.

На екрані Сфінкс з'являється з оголеними грудьми.

"На справді, мої груди грає дублерка. Я принципово не знімаюсь оголеною. Нікому про цей кадр не казала, боюсь на прем'єру йти, що мою друзі скажуть", - пояснила Вольнова й додала, що їй сподобалось працювати з Подерв'янським.

"З Лесем працювати дуже просто. Він вдало вибирає людей на ролі, тому йому вдається досягати бажаного результату. Коли йому подобалось зроблене, радів як дитина. Я дуже старалась і він залишився задоволений моєю грою. Сказав, що нікого окрім мене у цій ролі не бачить", - зазначила Вольнова.
Помилковий заголовок — E cgtrnfrks Gjlthdэzycmrjuj uhelb Djkmyjdjї psuhfkf le,kthrf

1 Квітня, 18:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон