Настільна версія
мова | язык

Дівчата з гурту "Гарячий шоколад" проміняли 1000 дол на особисте життя

19 Серпня, 12:35

Поділитися:

Незаміжні брюнетки з гурту "Гарячий шоколад" мріють про кохання, але поки що особистим життям жертвують заради співочої кар'єри, повідомляє TCH.ua.

На процедурі з шоколадного обгортання учасниця гурту "Гарячий шоколад" - Надя зізнається, звикнути до солодкої процедури не можна і додає, що це один з найкращих способів швидко відновити сили після напружених гастрольних графіків та привести тіло в форму до наступних концертів. Фахівці зі спа-процедур з нею цілком згодні.

Іще дві шоколадки - Діана і Маша - цього разу від спа відмовилися. Відпочивати захотіли активно.

Гарячі брюнетки кажуть, у їхньому гастрольному графіку часу для відпочинку майже немає. Тому навчилися поєднувати корисне з приємним.

Цього разу виступали в нічному клубі курортної Одеси. Скористалися нагодою, і вперше за все літо покупалися в морі. А про справжній відпочинок поки тільки мріють.

Проте дівчата зізнаються, найбільше мріють не про відпочинок. А про спокійне сімейне життя. Адже одружуватися їм заборонено за контрактом.

"Є умови за договором - для того, що б працювати, потрібно бути вільними людьми. Звичайно, хочеться знайти свою другу половинку, є деяка туга всередині. Обирати між роботою і коханою людиною – немає сенсу. Робота на першому місці", - каже дівчина.

ТСН. Особливе дізналася, що за один концерт трійця шоколадок заробляє щонайменше 1000 доларів. Тому солодкі процедури і вдячні шанувальники їм поки що важливіші за кохання.
Помилковий заголовок — Lsdxfnf p uehne @Ufhzxbq ijrjkfl@ ghjvsyzkb 1000 ljk yf jcj,bcnt ;bnnz

19 Серпня, 12:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор