Настільна версія
мова | язык

Стів Карелл полюбить Кіру Найтлі напередодні апокаліпсису

1 Квітня, 19:09

Поділитися:

Що буває, коли любов наздоганяє тебе в прямому сенсі перед кінцем світу? На це питання дадуть відповідь Стів Карелл і Кіра Найтлі в романтичній комедії «В пошуках друга для кінця світу» - Seeking A Friend For The End of The World.

Комедія і романтична історія з неминучим апокаліптичним фіналом - це щось нове навіть для Голлівуду. Сценарій написала Лорен Скафарія, автор «Будь моїм хлопцем на п'ять хвилин». Вона ж збирається знімати фільм. Для колишньої акторки це буде дебют на режисерському терені.

Дія фільму буде розвиватися в момент, коли людство усвідомлює факт, що всьому живому скоро прийде кінець: до Землі летить гігантський астероїд і скоро все буде скінчено. Герой Стіва Карелла раптово залишається один, оскільки його дружина в паніці тікає. Він отримує листа від жінки, в яку був закоханий ще в школі - вона хоче бути з ним, коли світу прийде кінець. Карелл відправляється в дорогу в компанії зі своєю сусідкою (Кіра Найтлі) і по дорозі між ними зовсім не вчасно зав'язуються стосунки.

Стів Карелл продовжує набирати собі проекти, що не дивно: актор закінчив зніматися в серіалі «Офіс». Нещодавно він підписав контракт на участь у проекті «Великі весняні надії» з Меріл Стріп і дав попередню згоду на зйомки в екранізації роману «Пси Вавілона».

Кіра Найтлі зніметься у Скафаріі, після чого знову приміряє звичні їй старовинні костюми в екранізації «Анни Кареніної», яку готує Джо Райт. У цьому році актрису можна буде побачити в драмі «Небезпечний метод» Девіда Кроненберга.

Зйомки фільму «У пошуках друга для кінця світу» розпочнуться в травні.
Помилковий заголовок — Cnsd Rfhtkk gjk.,bnm Rshe Yfqnks yfgthtljlys fgjrfksgcbce

1 Квітня, 19:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин