Настільна версія
мова | язык

Співачці Леді Гага після концерту викликали швидку

21 Серпня, 00:10

Поділитися:

Під час концерту в Бухаресті, який проходив в рамках світового гастрольного туру на підтримку нового альбому Born This Way, Леді Гага почула себе погано.

Співачка, не закінчивши пісню, побігла за куліси. Спочатку 35-тисячна аудиторія глядачів подумали, що це елемент постановки, але, як з'ясувалося, самопочуття Lady Gaga різко погіршилося і їй довелося перервати концерт. Потім, вийшовши на сцену, епатажна співачка і головний світовий Хітмейкер зізналася, що раптово їй стало погано, але концерт продовжився - пише stars.glavred.info.

Після концерту Lady Gaga звернулася до медиків, які оглянули співачку. Інцидент в Румунії не пройшов безслідно. Як з'ясувалося, перед концертом співачка заявила про свій намір сісти на дієту, тобто виключити зі свого раціону всі продукти з пшениці, ячменю та жита. Співачка прагне скинути за місяць близько 4 кілограмів. Нагадаємо, що це вже не перший раз, коли співачці стає погано під час концерту. Два роки тому в Новій Зеландії Lady Gaga втратила свідомість під час виступу.


Помилковий заголовок — Cgsdfxws Ktls Ufuf gsckz rjywthne dbrkbrfkb idblre

21 Серпня, 00:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин