Настільна версія
мова | язык

Бейонсе розпочала масштабну боротьбу з бідністю

21 Серпня, 00:32

Поділитися:

Співачка Бейонсе не ділом, а піснею внесла свій вклад в порятунок світу. В Всесвітній День Гуманітарної допомоги, зірка випустила свій кліп на композицію I Was Here.

Зйомки проходили в Генеральній Асамблеї ООН. Бейонсе співала перед живою аудиторією, яка пожертвувала гроші у благодійні організації.

Про підготовлюваний кліпі співачка повідомила ще на початку місяця на своєму сайті: "Ми всі бачимо ці заголовки і думаємо, чому ж ми зможемо допомогти? Всесвітній День гуманітарної допомоги є можливістю для всіх нас зробити щось разом, щоб змінити ситуацію. Це наш час, щоб залишити свій слід і показати, що ми є в цьому світі і нам не байдуже".

Бейонсе і справді залишила слід, в її пісні є рядки: "Коли я буду покидати цей світ, то піду без жалю, залишивши щось на пам'ять, щоб мене не забули. Я знаю, що значила щось у житті іншого ".

Цей кліп буде транслюватися на гігантських екранах, встановлених в Дубаї, Женеві, Нью-Йорку та інших містах, щоб залучити більше людей до збору коштів для боротьби з бідністю.
Помилковий заголовок — <tqjyct hjpgjxfkf vfcinf,ye ,jhjnm,e p ,slyscn.

21 Серпня, 00:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван