Настільна версія
мова | язык

Елтон Джон: Без мами в мого сина буде дуже тяжке дитинство

22 Серпня, 01:25

Поділитися:

Британський співак Елтон Джон, який у 2010-му році став батьком хлопчика на ім’я Закарі, передрікає своєму малюкові непросте дитинство.

65-річний артист боїться, що сина дражнитимуть однолітки через те, що він не має мами, а має двох татусів, один із яких – епатажна зірка..

Про це він розповів у інтерв’ю "Radio Times", пише "The Daily Mail".

"Бути дитиною відомої людини – це величезна куля на ланцюгу, прикута до твоїх ніг", - каже сер Елтон.

Процес запліднення донорської яйцеклітини та послуги сурогатної мами, яка виносила первістка співака та його партнера Девіда Ферніша, обійшлися парі в понад 1 мільйон доларів. Через те, що малюк народився в одностатевих батьків, у школі він може стати об’єктом кпинів, говорить артист.

"У школі інші діти казатимуть "У тебе немає мами". Ми пройшли довгий шлях, але гомофобія досі існує та існуватиме, допоки нове покоління батьків не припинить прищеплювати її своїм дітям", - каже співак.

Вихованню свого нащадка сер Елтон приділяє багато часу. Він уже познайомив півторарічного Закарі з музикою Шопена, Моцарта й Бетховена. Щоправда, зізнається татусь, хлоп’я більше зацікавилося футболом та куховарством.

Артист зізнається, він жалкує, що затягнув із батьківством, адже синочок кардинально змінив їхнє з Девідом життя, так би мовити, став "глазур’ю на тортику". Елтон Джон вкотре підтвердив – вони з коханим обов’язково подарують малому братика чи сестричку.

Нагадаємо, як розповідав Ферніш, для зачаття другого малюка пара планує використати яйцеклітину від того ж донора – щоби між дітьми був тісніший біологічний зв’язок. Виношуватиме її вже інша сурогатна мама, причому бажано, щоби вона була красива.
Помилковий заголовок — Tknjy L;jy^ <tp vfvb d vjuj cbyf ,elt le;t nz;rt lbnbycndj

22 Серпня, 01:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)