Настільна версія
мова | язык

Девід Духовни і Джилліан Андерсон кинули сім'ї заради роману

22 Серпня, 22:28

Поділитися:

Зірки популярного серіалу "Секретні матеріали" Девід Духовни і Джилліан Андерсон зустрічаються. Кажуть, заради бурхливого роману знаменитості залишили сім'ї.

Сенсаційна новина буквально підірвала західні ЗМІ. Приводом для розмов послужило несподіване розставання зірки "Секретних матеріалів", тієї самої Дани Скаллі, вона ж Джилліан Андерсон, з батьком своїх дітей Марком Гріффітсом. Пара була разом протягом декількох років, і все рухалося до весілля, проте цим планам не судилося здійснитися. Нібито Андерсон давно вже була закохана в Духовни і лише його розлучення з Теею Леоні спровокувало її на рішучі дії.

До слова, для самого Духовни розлучення з Леоні не перше. Подружжя намагалося розлучитися ще в 2008 році. Тоді Девід, який за наполяганням дружини змушений був провести кілька тижнів у реабілітаційній клініці, опинившись на волі, викрив дружину в зраді. Цікаво, що артист лікувався від сексуальної залежності. Як з'ясувалося, поки Духовни намагався позбутися згубного потягу до жінок, що загрожував зруйнувати його шлюб, його дружина Теа щосили спілкувалася з Біллі Бобом Торнтоном, колишнім чоловіком Анджеліни Джолі. Девід дізнався про все, прочитавши повідомлення в мобільному телефоні дружини. Однак подружжя все ж змогло вирішити проблеми. Як з'ясувалося, ненадовго.

Поки зарубіжні ЗМІ вирують від новини про роман Духовни і Андерсон, самі зірки "Секретних матеріалів" не коментують цю інформацію. Представник Духовни говорить, що ці чутки всього лише чутки, а представник Андерсон взагалі утримується від коментарів. Сама ж Джилліан в нещодавньому інтерв'ю на запитання про бойфренда відповіла: "М-м-м-м ... Ну, скажімо, так, він є". Тоді у неї уточнили, чи є ним Гріффітс, вона сказала: "М-м-м, ні, ні ... А навіщо ви взагалі питаєте"?

Численні шанувальники серіалу, які незважаючи на те, що кіноепопея давно вже скінчилася, плекають надію, що інформація про роман Духовни і Андерсон правда. Ті, хто сумніваються, приводять з цього приводу крилаті фрази з "Секретних матеріалів": "Істина десь поруч" і "Я хочу вірити".
Помилковий заголовок — Ltdsl Le[jdyb s L;bkksfy Fylthcjy rbyekb csvэї pfhflb hjvfye

22 Серпня, 22:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор