Настільна версія
мова | язык

В США визначили найщасливіші професії

1 Квітня, 19:32

Поділитися:

Американське рекрутингове агентство Career Bliss оголосило десять професій, представники яких вважають себе щасливішими за інших.

 Результати представлені на основі опитувань 200 тисяч американців, що працюють в різних галузях економіки з урахуванням їх оцінки взаємин у колективі, відносини начальства, заробітної плати та перспективи кар'єрного росту, корпоративної культури і репутації компанії. За абсолютно всім цим критеріям краще за інших себе почувають фахівці, зайняті в області біотехнологій, яка бурхливо розвивається.

За ними слідують менеджери по роботі з клієнтами і шкільні вчителі, які вважають свою працю дуже важливою і потрібною для суспільства. Непогано себе почувають офісні співробітники, що займаються технічною підтримкою та адміністративним забезпеченням, хоча їх вважають просто дрібними клерками. Позитивні емоції домінують в бухгалтерії, а також серед співробітників департаментів, що займаються закупівлями, - не свої гроші витрачати завжди приємно, стверджують психологи.

До цієї ж категорії трудівників, які відчувають певну ейфорію від роботи з грошима, належить і професія фінансиста. У десятку володарів "щасливих" професій потрапили і далеко не найбільш високооплачувані співробітники некомерційних соціальних організацій. Вони, як з'ясувалося, задоволені життям головним чином завдяки тому, що ніхто не вимагає у них щоденного звіту про виконану роботу. Представники сфери охорони здоров'я посіли дев'яте місце в списку вигідних професій, відзначаючи моральне задоволення від того, що допомагають людям. Замикають "десятку щасливчиків" адвокати та інші служителі Феміди. З точки зору матеріального благополуччя, цей прошарок попереду всіх інших, однак гроші далеко не все, що потрібно для щастя, відзначають автори дослідження.
Помилковий заголовок — D CIF dbpyfxbkb yfqofckbdsis ghjatcsї

1 Квітня, 19:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Пелагея, Таїсія (Таісія)