Настільна версія
мова | язык

До Дня Незалежності Гайтана підготувала ексклюзивний подарунок для кожного українця!

24 Серпня, 00:29

Поділитися:

Спеціально до всеукраїнського свята «Дня Незалежності України» Гайтана підготувала яскравий подарунок для усього українського народу.

Артистка впевнена, що в цей урочистий і надзвичайно важливий день для кожного громадянина найкращим подарунком стане саме українська пісня. Композитор і співачка Гайтана від щирого серця дарує кожному із Вас ексклюзивні караоке-версії своїх пісень, які вона присвятила Україні. Представляємо вашій увазі мінус-версії композицій: «Україно-Будьмо», «Україна» та «Viva Європа». Ці пісні давно полюбилися всій Україні і стали народними хітами нашої батьківщини.

«Дорогі мої друзі! Я від щирого серця вітаю кожного українця із святом Незалежності України. Наш народ завжди відрізнявся співучою душею та серцем. Саме тому мені хочеться привітати Вас саме піснями, які я присвятила нашій державі, нашому народу, кожному із Вас! Я хочу, щоб у цей день ваші серця без зупину співали і випромінювали радість і добро. Бажаю вам у цей день і завжди бути щасливими, бажаю яскравого, драйвового, натхненного настрою. Українці – це веселий, гостинний, всміхнений народ, який обожнює співати, танцювати та сміятися. Я бажаю, щоб пісня завжди лунала у вашому домі, у вашому серці, щоб душа співала і переливалася мріями та добром! Посмішка, сміх та радість здатні розвіяти усі біди, незгоди. Добром та піснею ми ладні подолати усе, тож варто сіяти добро і вірити у краще! Співайте, адже музика – це найкращий спосіб підняти настрій собі та усім, хто поряд! Я люблю Вас і люблю мою країну Україну! Зі святом!», - говорить Гайтана.
Помилковий заголовок — Lj Lyz Ytpfkt;yjcns Ufqnfyf gslujnedfkf trcrk.pbdybq gjlfheyjr lkz rj;yjuj erhfїywz!

24 Серпня, 00:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)