Настільна версія
мова | язык

Кеті Перрі сходила на побачення з Паттінсоном

27 Серпня, 23:36

Поділитися:

Покинутий актор Роберт Паттінсон став "жилеткою" для розлученої співачки Кеті Перрі. Зірки провели разом вечір в одному з ресторанів Лос-Анджелесу.

Роб і Кеті влаштували вечерю при свічках, щоб втішити одне одного після нещодавніх невдалих стосунків, пише "The Sun".

Нагадаємо, наприкінці липня Патіннсона зрадила його кохана жінка та колега по знімальному майданчику Крістен Стюарт.

А Кеті Перрі нещодавно розійшлася з актором Расселом Брендом. Пара прожила у шлюбі трохи більше року.

І от Паттінсон і Перрі вирішили "зализувати" рани в компанії одне одного. Щоправда, за словами очевидців, Роберт більшу частину вечора не міг відвести очей від декольте Кеті.

"Вона була у білизні, що щільно стискала її груди, а зверху були блискучі елементи і Роб дивився на її груди всю ніч. Він намагався відводити погляд від них, коли говорив з нею, але щойно вона відвернулася, щоб поговорити ще з кимось, Роб крадькома зазирав (на груди)", - розповіло джерело.

За словами інформатора, спочатку Пері сиділа навпроти Паттінсона. Та згодом співачка пересіла поближче до зірки "Сутінків".

"Вона використовувала свій шарм і кокетувала - закидала голову, сміючись над його жартами, торкалася його руки і крутила пасма свого волосся", - розповів очевидець.

До слова, це не вперше Роб та Кеті проводять вечір разом. Так, перш ніж побратися тепер уже з екс-чоловік Расселом Брендр, Перрі якось фліртувала з Робом у Лос-Анджелесі.
Помилковий заголовок — Rtns Gthhs c[jlbkf yf gj,fxtyyz p Gfnnsycjyjv

27 Серпня, 23:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій