Настільна версія
мова | язык

Мед Хедс привчить до волонтерства на "Woodstock.Ua 2012"

29 Серпня, 23:37

Поділитися:

В Україні вперше відбудеться знаменитий благодійний рок-фестиваль «Woodstock.Ua 2012», який пройде з 28 по 30 серпня на території аеродрому Калинівка (Вінницька область).

Фестиваль «Woodstock.Ua 2012», який цього року збере 36 груп з України, Польщі та Естонії, є відкритим і безкоштовним для всіх відвідувачів.

Хедлайнерами музичної події в цьому році стануть групи "Мед Хедс", "Kozak System" і "Скрябін".

Як розповів лідер гурту Мед Хедс Вадим Красноокий, музичний фестиваль «Woodstock» стане продовженням польського аналога, який проводиться щорічно, починаючи з 1995 року.

«Всеукраїнський благодійний фонд«Від Серця до Серця» вирішив перенести європейські волонтерські цінності на простори нашої країни. Всі музиканти, заявлені в афіші фестивалю виступають без гонорарів, тим самим висловлюючи подяку волонтерам, які під час благодійної акції "Серце до серця" зібрали майже 4 мільйони гривень, - додав Красноокий. Ми намагаємося брати участь у благодійних акціях. Разом з цим запрошень дуже багато - і не всі вони рівносильні. Для нас завжди головне - результат. Ми раді бути корисними "

У легендарного фестивалю Woodstock є історія. Woodstock Music & Art Fair - один з найвідоміших рок-фестивалів. Вперше відбувся в 1969 році в селищі Бетел, штат Нью-Йорк, США. Тоді фестиваль відвідало близько 500 тисяч осіб, з них 1500 журналістів. .

На музичному святі тоді виступали такі виконавці, як Дженіс Джоплін, Creedence Clearwater Revival, Джоан Баез, Джимі Хендрікс, Grateful Dead, Раві Шанкар, Карлос Сантана та багато інших.
Помилковий заголовок — Vtl {tlc ghbdxbnm lj djkjynthcndf yf @Цщщвыещсл/Гф 2012@

29 Серпня, 23:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір