Настільна версія
мова | язык

Син Бекхемів обрав сестричці чоловіче ім'я

3 Квітня, 16:23

Поділитися:

8-річний син Вікторії та Девіда Бекхемів Ромео вже приготував ім'я, що, на його думку, підійшло б майбутній сестричці. Хлопчика не бентежить, що воно чоловіче – він все одно хоче, аби дівчинку назвали на честь юного співака Джастіна Бібера.

Про це тато-Бекхем розповів під час шоу "Jimmy Kimmel Live", пише "Contact Music".

"Коли нам сказали, що буде хлопчик, Ромео спитав: "Як щодо імені Джастін Бібер? Джастін Бібер Бекхем?... Коли ж ми дізналися, що це дівчинка, він сказав: "Ну, то як щодо Джастін Бібер Бекхем?", - поділився футболіст.

Від 17-річного канадського співака в родині Бекхемів шаленіє не лише Ромео, а і його менший брат Круз. Якось, розповів Девід, малий запитав, чи не можна було б їм із Бібером якось разом погратися.

"Гадаю, він трохи зайнятий", - не розгубився тато. Спортсмен пригадав, якою величезною радістю стала для них звістка про донечку, хоча спершу лікарі обіцяли їм четвертого хлопця.

"У нас троє чудових хлопців, і ми були б щасливі мати ще одного, але коли ми дізналися, ми пішли на перше (УЗД) сканування й вони (лікарі) сказали: "О, це хлопчик", а ми – "Чудово", а Вікторія (сказала): "А, ще один пеніс в домі", - розповів Бекхем.

Однак вже під час наступного УЗД медики роздивилися, що в животі у Вікторії не хлопчик, а дівчинка. Останнє обстеження, на якому була майбутня мама, це також підтвердило.

Що стосується імені для маленької "міні-Пош", то Вікторії колись подобалося ім'я Луна, пише "The Daily Mail".

Зі слів джерел, майбутня мама також міркує над тим, чи не назвати доцю Коко, на честь Коко Шанель.
Помилковий заголовок — Cby <tr[tvsd j,hfd ctcnhbxws xjkjdsxt svэz

3 Квітня, 16:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій