Настільна версія
мова | язык

Руслана знаходить вдома речі чужих жінок

3 Вересня, 22:16

Поділитися:

Співачка Руслана Лижичко, яка нещодавно зголила волосся у себе на скронях, закохалася. Щоправда, у власного чоловіка. Каже, тепер Олександру Ксенофонтову перепадає від її ревнощів.

"Це пояснити неможливо – коли ти закохуєшся, це важко пояснити чому. В мене зараз друге дихання. У мене зараз дуже сильні, кардинальні зміни в творчості, я почала писати нову музику, я другий раз закохалася в свого чоловіка", - зізналася "ТСН" переможниця "Євробачення-2004".

Нагадаємо, у шлюбі із Ксенофонтовим Руслана перебуває вже років з 15.
Лижичко: "Я другий раз закохалася в свого чоловіка"

"Я почала за ним сумувати, мені почало його дуже не вистачати. Він іде – я питаюся "Куди?", я почала його ревнувати страшно", - визнала зірка.

При цьому Руслана розповіла, як знайшла у себе вдома одну річ, яка належала зовсім іншій жінці…

"Дівчинка, з якою я працюю по танцям, по хореографії, залишила одну деталь в мене в хаті. Я не буду зараз на камеру говорити, що це за деталь. І коли десь за півроку я знайшла цю річ, я почала скандалити Сашкові. Він каже: "Я поняття не маю, що це таке, звідки воно взялося". Аж вона, коли прийшла, підтвердила, що це її було", - згадує Руслана з посмішкою.

А наостанок Лижичко попередила, що друге дихання виражається в неї не лише у повторній закоханості та новій зачісці.

"Для мене це вже нормально. Може, це шокує інших людей… Але те, що ми на майбутнє готуємо, це набагато буде більш шокуюче, тому це (показує на виголені скроні) ще попса", - сказала, сміючись, Руслана.
Помилковий заголовок — Heckfyf pyf[jlbnm dljvf htxs xe;b[ ;syjr
3 Вересня, 22:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків