Настільна версія
мова | язык

Ряди черниць поповнила... Волочкова?

4 Квітня, 14:45

Поділитися:

Про таке папарацці навіть не мріяли... Відома колишня балерина Анастасія Волочкова не втомлюється дивувати своїх прихильників та ворогів. Серед останніх скандалів, що створили чимало шуму в інтернеті були відверта фотосесія з Мальдів, а також привітання  в стилі "ню" чоловіків з Днем захисника Вітчизни. Однак цього разу Анастасія "перевершила" саму себе.

Шпальти газет та сторінки інтернету активно розповідають про зміни в житті Волочкової. Анастасія постриглася в черниці... Яке значення для екс-балерини має церква? Що для неї життя за вірою? Як вона відноситься до молитви перед їжею? Волочкова ніколи не обговорювала подібних питань з журналістами. Вона лише критикувала церкву, зазначаючи, що священослужителі збагачуються за рахунок прихожан. Подібні заяви їй не одноразово доводилось пояснювати та аргументувати.

Останнім часом в житті блондинки відбулось стільки яскравих подій, скільки не було за всі попередні роки. Балерина встигла дати декілька скандальних інтерв'ю, вийти з партії "Єдина Росія", стати учасником декількох телешоу, ефір яких був заборонений до показу, з розмахом відзначити 35-річчя, отримати за свої фотографії з голими грудьми нагороду "Ринда року" і багато іншого. Що спонукало екс-балерину поповнити ряди черниць - невідомо. Можливо, до такого рішення призвело бажання Анастасії до кардинальних змін в житті...
Помилковий заголовок — Hzlb xthybwm gjgjdybkf/// Djkjxrjdf&

4 Квітня, 14:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір