Настільна версія
мова | язык

Брежнєва вважає дочку унікумом

5 Вересня, 23:41

Поділитися:

Колишня солістка гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва вважає свою дочку унікумом, себе – міжнародником і без тями закохана у тайську їжу.

Про це білявка розповіла в інтерв‘ю газеті "Комсомольская правда" в Одесі. На березі Чорного моря Віра була присутня як член журі фестивалю гумору "Велика різниця".

Попри те, що Брежнєва в Одесі побувала, викупатися у морі зірці поки не вдалося.

"Якщо чесно, востаннє в Одесі на пляжі я була ще до того, як стала відомою. Тоді ловила на собі погляди просто як симпатична дівчина, а що було б зараз, якби я вийшла до берега в білому купальнику... не знаю!" – сміється Віра.

"Натомість в Одесі я багато їм! Тут, напевно, мільйон ресторанів. Мабуть, такої кількості на квадратний кілометр немає в жодному місті. Не можу я сюди приїхати і не їсти - я знаю "смачні" місця у місті, які і відвідую", - зізналася блондинка.

До слова, екс-"ВІА-Гра", яка цього літа знімалася у Таїланді у комедії "Джунглі" з Сергієм Свєтлаковим, підсіла на тайські харчі.

"Я закохалася у тайську кухню. На зйомках ми їли лише місцеві страви, і до кінця знімального періоду я думала, що більше ніколи в житті до них не доторкнуся. Але повернулася додому, і мені так захотілося тайської їжі, що я відразу ж пішла у ресторан. Але у нас, на жаль, не вміють готувати, як у Таїланді", - побідкалася артистка, яка за паспортом має прізвище Кіперман, а раніше звалася Галушкою.

Під час інтерв‘ю співачка також розповіла трішки про двох своїх дочок – старшу Соню та молодшу Сару. До слова, як запевняє Віра, у її старшої доньки більше немає сторінок у соціальних мережах.

"Соня була їхнім активним користувачем. Зараз вже ні - після того як незнайомі люди почали писати про неї гидоту і заводити інтернет-клонів. Ми поговорили і прийняли рішення, що їй не варто більше спілкуватися з людьми в Інтернеті. Тож можу офіційно заявити: сторінок Соні у соцмережах немає", - каже Брежнєва.

Між тим, співачка розповіла, як проводить час з доньками і з ким які пісні слухає.

"Молодшій доньці тихесенько на вушко співаю колискові. Правда, вона схожа на мене тим, що, поки навколо є якісь звуки, їй важко заснути. Тож Сара лягає, слухає, іноді просить: заспівай мені про цвіркуна або про Умку, іноді розповідаю казки", - каже Віра.

"Зі старшою дочкою у мене не було такого контакту, тому що в той період я багато працювала, а зараз намагаюся приділяти дітям більше часу. З Сонею ми просто якусь музику слухаємо", - додає вона.

За словами зіркової матуся, її дівчата вже проявляють деякі музичні таланти:

"У старшої - хороший слух, я навіть подумую цього року налаштувати її на заняття музикою. Не для її майбутнього, а для розвитку. А у молодшої - приголомшливі здібності до танців. Я завжди думала, що я пластична, але Сара - це просто унікум! Підходить і говорить: мам, включай музику! І вони починають з моєю племінницею танцювати, перекидатися, влаштовувати справжнє шоу!"
Якщо молодшій доні Брежнєва співає, то зі старшою (на фото) просто слухає музику

Втім, як наголошує Віра, танцюють дівчата не лише під її пісні.

"Не тільки. Я не хворію цим. Тобто не слухаю тільки свої пісні, у мене не висять вдома мої плакати і не крутяться цілодобово мої кліпи. (Сміється.) Тож діти ростуть у вільній творчій обстановці", - підкреслила білявка.

До слова, так само вільною у плані національної приналежності своєї "творчості" Брежнєва вважає і себе.

"Це може прозвучати голосно, але я міжнародна, у мене немає кордонів. Я працюю по всьому пострадянському простору. При тому, що живу в Києві, шалено його люблю і є патріотом міста... Але від цього гірше до інших країн не ставлюся", - каже Віра, яка співає російською мовою, хоча живе в Україні.

"Я розмовляю і співаю російською мовою, тому що її розуміють всі країни колишнього Союзу. Можу і українською, але так я не зможу донести свою музику тим слухачам, які її не знають. Тож можу сказати: як людина я українка, причому корінна, а як артист я міжнародник!" – сміється вона.
Помилковий заголовок — <ht;y'df ddf;f' ljxre eysrevjv

5 Вересня, 23:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван