Настільна версія
мова | язык

Том Хенкс зіграє героїчного капітана контейнеровоза

4 Квітня, 15:50

Поділитися:

Том Хенкс виконає роль капітана "Маєрск Алабами" Річарда Філліпса в майбутній екранізації його мемуарів, повідомляє Deadline.

Книга Філіпса заснована на реальних подіях. У квітні 2009 року група сомалійських піратів напала на контейнеровоз "Маєрск Алабами", який слідував до Кенії з вантажем гуманітарної допомоги. В результаті в полоні у зловмисників опинився тільки Річард Філліпс - капітан судна. У книзі зазначається, що Філіпс вирішив здатися піратам, щоб гарантувати безпеку моряків.

Через три доби він був звільнений командою американського спецназу. В результаті спецоперації троє піратів були убиті, а один - Абдувалі Мусе - потрапив в полон. У лютому 2011 року він пішов на угоду з правосуддям і одержав 34 роки в'язниці замість довічного ув'язнення, яке загрожувало йому.

Виробництвом картини займеться Sony Pictures. Продюсувати стрічку буде команда, що працювала над "Соціальною мережею" Девіда Фінчера - Кевін Спейсі, Скотт Рудін та інші. В даний час Хенкс працює над картиною "Страшно голосно і позамежно близько", яка розповідає про трагедію 11 вересня 2001 року.
Помилковий заголовок — Njv {tyrc psuhf' uthjїxyjuj rfgsnfyf rjyntqythjdjpf

4 Квітня, 15:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон