Настільна версія
мова | язык

Торговий Дім "Мішель" презентував нову колекцію

11 Вересня, 23:47

Поділитися:

Торговий Дім "Мішель" презентував у вересні нову колекцію осінь-зима 2012/2013 у мультибрендовому "Магазині для жінок".

Основний образ сезону — це одночасно стримана, вишукана і трохи буржуазна леді. Вона сміливо поєднує у своєму гардеробі одяг із зовсім різними настроями: елементи вікторіанської епохи, лаконічність ретро, іронічність англійського стилю, волелюбність етники.

В новому сезоні чорний колір часто поєднується з мереживом та шифоном, створюючи інтригуючий контраст текстур.

Наприклад, сукня французького бренду Weill прикрашена принтом, стилізованим під мереживо, а чорна сукня німецького бренду Rena Lange - шифоновими вставками.

Мінімалістичні силуети у ретро-стилі посідають гідне місце у колекціях французького бренду Weill та німецьких брендів Elegance, Strenesse, St. Emile, Rena Lange.

До кольорової гамми сезону, окрім традиційних осінньо-зимових відтінків, увійшли гірчичний, манго, синій, червоний, малиновий та білий.

Інший тренд колекцій - різноманітні принти. У сезоні осінь-зима 2012/2013 будуть актуальні - графічний, етнічний, анімалістичний та квітковий принти, які прикрашають блузи, сукні багатьох європейських брендів, що представлені у "Магазині для жінок".

У діловому сегменті перші позиції обіймає "чоловічий стиль" - піджаки та брючні костюми в клітинку у стилі "міського денді", як у німецьких брендів St. Emile, Elegance та Strenesse.

Гідне завершення будь-якого образу - стильне взуття та аксесуари. Моделі замшевих та шкіряних туфель, ботільйонів та чобітків італійських брендів Fratelli Rossetti, Giovanni Giusti, Cantini & Cantini — підкреслять високе почуття стилю та забезпечать комфорт.

Італійські бренди Giudi та Fratelli Rossetti пропонують в цьому сезоні об’ємні сумки стриманих кольорів; Weill - невеликі стильні сумки у чорному, гірчичному кольорах та кольорі фуксії; St. Emile, Elegance - моделі зі шкіри, що стилізована під рептилій.
Помилковий заголовок — Njhujdbq Lsv @Vsitkm@ ghtptynedfd yjde rjktrws.

11 Вересня, 23:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій