Настільна версія
мова | язык

Четверта серія фільму Аватар стане приквелом

12 Вересня, 00:18

Поділитися:

Режисер Джеймс Кемерон повідомив журналістам, що четверта серія фільму Аватар стане приквелом до оригіналу.

Як розповів кінематографіст в інтерв'ю каналу MTV, робота над сценарієм фільму ще не розпочалася, проте ідея у нього вже сформувалася.

Він нагадав, що на момент початку першого Аватара колонія людей на планеті Пандора існує вже більше 30 років. У четвертому фільмі він планує розповісти глядачам про перших колоністів та представити глядачам нових персонажів, які в наступних частинах стануть головними героями.

Аватар вийшов на екрани у грудні 2009 року та заробив у прокаті понад $ 2,7 млрд, очоливши список найкасовіших фільмів всіх часів. У картині знялися Сем Вортінгтон, Зої Салдана, Сігурні Вівер, Мішель Родрігес та Джованні Рібізі.

Два сіквели до фільму Аватар були анонсовані офіційно ще восени 2010 року. Раніше також повідомлялося, що Кемерон не має наміру робити перерв між зйомками другого та третього фільмів. Влітку 2012 року в інтернеті з'явилися чутки про те, що разом з цими двома картинами режисер зніме й четвертого Аватара. Проте пізніше продюсер Джон Ландау спростував цю інформацію - про те, коли саме Кемерон має намір приступити до роботи над четвертою серією, наразі нічого не відомо.

Нагадаємо, продовження Аватара Джеймса Кемерона, що став найкасовішим фільмом всіх часів і народів і поклав початок 3D-буму, вийде на екрани не в грудні 2014 року, як передбачалося раніше, а як мінімум на рік пізніше.
Помилковий заголовок — Xtndthnf cthsz askmve Fdfnfh cnfyt ghbrdtkjv

12 Вересня, 00:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Семен, Степан (Стефан)