Настільна версія
мова | язык

Продюсер «Зоряних війн» зніме український фільм про війну

13 Вересня, 00:17

Поділитися:

Ніщо так сильно не змінює сприйняття світу, як гарний фільм.

Культові «Зоряні війни» - тут лідер. Продюсер трьох із шести їх фільмів Рік МакКаллум тепер спонукає до прориву українську кіноіндустрію.

«Здебільшого, представники влади не розуміють популярну культуру. Те, що один успішний фільм може принести грошей і туристів більше, ніж усе те, що вони зазвичай роблять», - вважає МакКаллум.

Авжеж, епічно-космічна сага, яку режисер Джордж Лукас почав знімати у 70-х без комп’ютерної графіки, а потім продовжив наприкінці 90-х, виховала не одне покоління. Хлопчаки по всьому світу хотіли бути добрими лицарями-джедаями.

У прокаті «Зоряні війни» зібрали майже 10 мільярдів доларів. Тож досвід її продюсера для українських колег, які зібралися на міжнародний кінофорум, дуже цінний.

«Фонд, який приніс у кіноіндустрію 10 мільярдів доларів і знімав такі великі проекти як «Аватар», «Матриця», «Люди Ікс», - це партнер, який цікавий будь-якому продюсеру», - каже кінопродюсер Олег Кохан.

Тим часом сам МакКаллум теж має у нас фантастичні враження. Надзвичайно позитивно він відгукується про українського кінорежисера Сергія Лозницю, який здебільшого працює закордоном. МакКалум переконує – Україна має більше інвестувати в кіноіндустрію, щоб такі митці працювали тут.

«З українським режисером ми будемо робити дуже важливий для вашої країни фільм. Не думаю, що він має повторювати успіх «Зоряних війн», але він буде крутитися по всьому світу. Бо його історія про виживання цікава, вона сентиментальна і точно матиме успіх», - переконаний МакКаллум.

Тож цього разу продюсера з Голлівуду зацікавила війна не космічна, а Велика Вітчизняна. Український фільм про неї Рік МакКаллум обіцяє наступного року.
Помилковий заголовок — Ghjl.cth «Pjhzyb[ dsqy» pysvt erhfїycmrbq askmv ghj dsqye

13 Вересня, 00:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван