Настільна версія
мова | язык

С.К.А.Й. та «Піккардійська терція» заспівають разом

20 Вересня, 11:05

Поділитися:

24 вересня на сцені львівського Національного театру опери та балету ім. С.Крушельницької, задля цікавого творчого експерименту, зійдуться два видатні українські колективи – «С.К.А.Й.» та «Піккардійська терція». Спільний виступ відбудеться під час святкового концерту, присвяченого 20-ти річному ювілею «Піккардійської терції». Разом буде виконано дві пісні – українську народну «Ружа» та пісню «Знак оклику» з однойменного альбому гурту С.К.А.Й.

Хотілося б також зазначити, що спеціально до ювілею «Піккардійської терції» заплановано видання музичного альбому-триб’юту, на якому друзі видатного українського секстету будуть виконувати його пісні. С.К.А.Й. спеціально для цього доробку записав пісню «Берег ріки» в досить незвичному, як для шанувальників «терції» дещо нахабному рок-н-рольному аранжуванні.

Але, чим сміливіший експеримент, тим цікавіше його втілювати в життя! Адже відомо, що й сама «Піккардійська терція» завжди жваво бралася за ризиковані музичні досліди. Тож є відчуття, що самим ювілярам, нове звучання їх класичного хіта сподобається.
Помилковий заголовок — C/R/F/Q/ nf «Gsrrfhlsqcmrf nthwsz» pfcgsdf.nm hfpjv

20 Вересня, 11:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків