Настільна версія
мова | язык

У молодого чоловіка Лоліти є 15-річна донька

4 Квітня, 21:15

Поділитися:

У Дмитра Іванова, який став п'ятим офіційним чоловіком Лоліти, від першого шлюбу є 15-річна донька.

Нещодавно відбулася весілля однієї з найепатажніших співачок російської естради Лоліти. Цей шлюб став вже п'ятим для зірки. Однак просто так залишити тему одруження найскандальнішої і непередбачуванішої співачки журналісти не могли.

Вони вивчили минуле 36-річного Дмитра Іванова. І з'ясувалося, що він родом з Могилева, де залишилася його колишня сім'я. Виявляється, чоловік відразу ж після школи одружився з однокласницею. Щоправда, подружнє життя було нетривалим, і буквально через кілька років пара розбіглася.

"Єдине щастя від першого шлюбу - це донька Настя, їй зараз 15 років, - розповів найкращий друг Іванова Олександр Зубарєв. - Діма по можливості приїжджає до неї, завжди з подарунками. Приміром, на Новий рік подарував їй ноутбук. Настя любить свого татуся і з розумінням ставиться до його вибору. З першою дружиною Діми я не спілкуюся, тому не знаю, як вона відреагувала на його нову дружину".

Рідне місто стало для чоловіка нещасливим не тільки в особистому житті, але і кар'єрі. В інститут він ходити не став, відразу після школи задався метою відкрити свій бізнес - подався в торгівлю. Паралельно захопився тенісом і затіяв будівництво трикімнатної квартири в тому ж Могилеві, яку сьогодні здає в оренду.

Але й бізнесмена з Дмитра не вийшло і хлопець загорівся новою ідеєю - як тоді було модно - задумався про переїзд до столиці.

А тут якраз надійшла пропозиція від знайомих - мовляв, приїжджай до столиці працювати тренером у фітнес-клубі.

Звичайно, перший рік йому важко було в Москві. Спочатку жив у Підмосков'ї, переїздив з квартири на квартиру. І ось через два роки вступив на економічний факультет. А з Лолітою Дмитро познайомився у тому самому фітнес-центрі, де раніше працював.
Помилковий заголовок — E vjkjljuj xjkjdsrf Kjksnb ' 15-hsxyf ljymrf

4 Квітня, 21:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор