Настільна версія
мова | язык

Брежнєва працювала нянькою і мочила дівчат

23 Вересня, 03:48

Поділитися:

Співачка Віра Брежнєва запевняє, що в школі її боялися хлопці, дівчат вона мочила, а потім влаштувалася працювати нянькою.

Про це білявка, яку досі люблять продюсери "ВІА Гри", розповіла в інтерв‘ю "E-motion".

Сексапільна блондинка Віра Брежнєва нині схожа на дівчину чиєїсь мрії. А от у дитинстві Віра, яка в дівоцтві носила прізвище Галушка, була зовсім не схожа на себе нинішню. У школі їй через це діставалося від однолітків.

"Так, до 21 років я взагалі носила окуляри. А в школі мене дражнили, обзивали очкариком. Спочатку я ображалася, але потім зрозуміла, що близька людина такого не скаже. А якщо якісь придурки з двору - то нехай собі. Хоча взагалі хлопці в школі мене боялися", - поділилася Брежнєва, яка в паспорті записана як Віра Кіперман.

Втім, як запевняє співачка, хлопців у школі вона не чіпала, а от з однокласницями, бувало, билася.

"І в більшості випадків я перемагала! Була навіть така бійка, коли на мене одну двоє дівчат накинулося. І я розуміла, що вони сильніші, але билася до останнього. У мене був метод - одну замочиш, а від другої тікаєш, бо сил немає", - зізналася Віра, якій в дитинстві часто-густо розбивали окуляри.

Між тим, у місті свого дитинства, Дніпродзержинську, Брежнєва востаннє була вже давно.

"Востаннє була там на 75-річчі бабусі, кілька років тому. Ностальгія мене не мучить. Так, я люблю це місто, адже я там виросла. Але щоб туди повернутися - такого бажання, звісно, у мене немає. Навпаки - хотіла б пошвидше забрати звідти своїх рідних і близьких", - запевнила зірка.
У Віри був свій метод дял бійки з дівками: "Одну замочиш, а від другої тікаєш"

Окрім того, Віра поділилася спогадами про свою першу роботу. Виявляється, в юності вона підробляла бебісіттером.

"Мені не соромно про це говорити, але в Дніпродзержинську я працювала нянькою і сиділа з дитиною. Це були одні з перших самостійно зароблених грошей. Після цієї родини я ще в кількох сім'ях працювала нянею", - розповіла вона.

Нагадаємо, раніше Віра розповідала, що в 11 років працювала у парку: чистила басейни, мила каруселі, полола троянди, розбирала закинутий кінотеатр.

"Я працювала десь до 18 років, а в 19 уже народила доньку. І в 20 років знову пішла працювати. Часу в моєму житті без роботи було дуже мало. Мені без роботи дуже погано. Мені потрібно трудитися, відчувати, що я щось роблю, хороше, добре. Якщо я буду просто жити і нічого не робити, то буду вважати себе дармоїдкою", - додала співачка.

Загалом, Брежнєва, яка нині має і популярність, і гроші, звикла до заздрощів. Але в принципі зірка не радить їй заздрити.

"На жаль, бувало, що й близькі люди заздрили. Я намагалася це в себе не пропускати. Заздрість - це бажання опинитися на місці іншої людини, а я не хочу опинитися ні на чиєму місці. Відповідно, я можу говорити про те, що в мені заздрості немає", - запевнила вона.

"А якщо якась людина хоче опинитися на моєму місці, то вона просто не знає, скільки у мене своїх проблем - крім тієї картинки, яку всі бачать, але не знають про підводні камені", - резюмувала Брежнєва.

Нагадаємо, нині Віра заміжня за бізнесменом Михайлом Кіперманом і має двох дочок – Соню та Сару.
Помилковий заголовок — <ht;y'df ghfw.dfkf yzymrj. s vjxbkf lsdxfn

23 Вересня, 03:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір