Настільна версія
мова | язык

Lady Gaga всілась на унітаз, і з неї хочуть грошей

25 Вересня, 00:31

Поділитися:

Колишня асистентка співачки Lady Gaga через суд вимагає від неї грошей – за те, що, працюючи на неї "геть не мала права на особисте життя".

Позивачки, Дженніфер О’Нілл, стверджує що артистка винна їй 380 тисяч доларів за понаднормову роботу, а ще вимагає надати їй відвертих фотографії зірки.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "New York Post".

"Я часто була поряд із міс Джерманоттою, напоготові з кавою та/або водою, від зорі до зорі", - каже О’Ніл, який артистка платила 75 тисяч доларів на рік.

Зі слів позивачки, вона супроводжувала Lady Gaga під час турів та перельотів, під час виступів на стадіонах, у готелях, потягах тощо. Вона допомагала їй перевдягатися і подавала рушники, готова підскочити до співачки за першим покликом.

Жіночка вимагає, щоби їй були передані деякі неопубліковані cвітлини Lady Gaga, зроблені зірковим фотографом Террі Річардсоном. Як заявляє позивачка, фото, які були зроблені для книги "Lady Gaga x Terry Richardson", мають підтвердити те, що вона, як асистентка, гарувала на неї цілими днями.

Lady Gaga ж заявила суду, що категорично проти надання опонентці своїх фото – вони ж бо "приватні та особистого характеру".

О’Ніл, у свою чергу, зазначила, що Lady Gaga, напевно, менше за всіх людей у світі переймається про свою приватність, адже вона щодня виставляє себе напоказ у відвертій та дивакуватій манері. Зокрема на світлинах Річардсона її зображено топлес та в колготках з дірявою промежиною.

До слова, сфотографував він співачку навіть і без драних колгот, ще й на унітазі. Таке фото Річардсон виклав на сайті "littlemonsters.com", пише "The Sun".

Невідомо, чи стягне суд якісь гроші з артистки на користь О’Ніл, але навряд чи гаманець Lady Gaga від цього дуже схудне.

Чимало грошенят обіцяє принести їй дебютний парфум, "Fame" – лише за перший тиждень було продано понад 6 мільйонів його пляшечок.

Як похвалилася артистка в своєму Twitter, її аромат посів друге місце з-поміж найшвидше продаваних парфумів, причому поступилася вона лише легендарній Коко Шанель.

Свій гучний успіх співачка відсвяткувала в неділю Парижі, запросивши на урочистий пікнік ретельно відібраних, вочевидь, найвідданіших фанів, пише видання.
Помилковий заголовок — Дфвн Пфпф dcskfcm yf eysnfp? s p ytї [jxenm uhjitq

25 Вересня, 00:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон