Настільна версія
мова | язык

Жанна Бадоєва не заперечує гомосексуальність "ненормального" екс-чоловіка

2 Жовтня, 21:52

Поділитися:

Колишня дружина відомого кліпмейкера вважає, що творча людина не може бути нормальною.

Українська ведуча та екс-дружина режисера Алана Бадоєва Жанна зізналась "Світському життю", що розлучилась з чоловіком через відсутність кохання.

Крім того, Жанна поскаржилась, що Алан часто пропускав урочисті сімейні заходи, зокрема, він не відвів цьогоріч доньку до першого класу, знайшовши більш важливі справи. Через це у родині також виникали конфлікти та непорозуміння.

"Він творча людина, він не може, апріорі, бути "нормальним". Наші відносини не можуть бути класичними", - розповіла Жанна.

На питання Каті Осадчої про нетрадиційну, за чутками, орієнтацію Алана Бадоєва та його, начебто, роман з підопічним Максом Барських, Жанна відповіла більш ніж двозначно.

"Розбирайтеся самі як хочете. Я можу лише говорити про своє сексуальну орієнтацію, а про чужу я не можу говорити, я до неї не вхожа, я нічого не знаю", - обережно прокоментувала телеведуча.

Нагадаємо, зіркове подружжя Бадоєвих розлучилося у середині серпня, хоча вже більш ніж 4 місяці Жанна проживає з новим коханим, який вже освідчився красуні.
Помилковий заголовок — :fyyf <flj'df yt pfgthtxe' ujvjctrcefkmyscnm @ytyjhvfkmyjuj@ trc-xjkjdsrf

2 Жовтня, 21:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон