Настільна версія
мова | язык

Сумській дісталась роль в ремейку "Роксолани"

3 Жовтня, 17:13

Поділитися:

Актриса долучилася до озвучування серіалу українською мовою.

Відбувся допрем'єрний показ турецького серіалу "Величне століття. Роксолана" за участі Вікторії Шульженко та Ольги Сумської, повідомляє TCH.ua

Гостям показували 15-хвилинне промо-відео серіалу та колискову, яку українською мовою співає Мер'єм Узерлі, виконавиця головної жіночої ролі у серіалі.

Участь у заході взяла "українська Роксолана" Ольга Сумська, що долучилася до озвучування серіалу українською мовою. Їй дісталась роль матері Сулеймана.

"Нажаль, мені забракло часу озвучити головну роль, тому погодилася на роль Валіде, мати Султана. Турецька Роксолана мені надзвичайно сподобалась. Це зовсім інша Хюррем. Про таку міру влади, якою володіла ця жінка, сучасним політикам і не снилося. Масштаб особистості вражає. Дуже символічно, що у 15-ий ювілейний рік української версії Роксолани тепер з'являється турецький серіал. Це саме та історія величного кохання, яка продовжує збирати шанувальників по всьому світу. Я буду з цікавістю дивитись серіал на 1+1", - каже Сумська.

Серіал пройшов успішно у 9 країнах (Туреччина, Азербайджан, Казахстан, Росія, Чехія, Словаччина, Болгарія, Сербія). Він став першим східноєвропейським серіалом, який побачили глядачі США.

Серіал є чи не найдорожчим проектом в історії турецького телебачення. Історія про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани здобула неабияку популярність у Туреччині.
Помилковий заголовок — Cevcmrsq lscnfkfcm hjkm d htvtqre @Hjrcjkfyb@

3 Жовтня, 17:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій