Настільна версія
мова | язык

Чоловіки зізналися, що їх не "заводять" зухвалі амазонки та грайливі кокетки

3 Жовтня, 19:46

Поділитися:

Які методи не діють спокушанні і про жіночі омани щодо чоловіків розповіли самі представники сильної статі.

Образ сексапільної дами не тільки не приваблює, але і не збуджує сильну стать. За словами чоловіків, їм не подобаються яскраво червоні губи, прозора білизна, що видніється з-під спідниці або кофти. Навіть якщо ходити так тільки по квартирі перед бой-френдом, надягнувши на обличчя маску досвідченої куртизанки, метод не спрацює.

Поки до чоловіка дійде, чому це кохана так вирядилася, буде вже пізно - потім з'ясовується, що весь цей цирк зовсім не для сексу, а просто так. Впевнених у собі жінок чоловіки вважають жертвами емансипації. У спокушанні не діє метод зупиняти коня на скаку і бігати по пилаючих хатах. Жінки читають журнали з тренінгами, як з сірої миші стати войовничої амазонкою, але нормальний чоловік - не мазохіст і не захоче, щоб йому наказувала жінка. За словами модних гуру, ревнощі - ще один спосіб спокушання чоловіків. Мовляв, якщо чоловік не приділяє належної уваги, потрібно тримати його в бойовій готовності. Для цього потрібно пофліртувати у нього на очах з іншим чоловіком, і тоді він побіжить відвоювати свою "корову".

Але насправді, єдине, про що мріє бой-френд у цей момент - не надерти комусь п'яту точку, а дати своїй дамі прочуханів. І нехай котиться на всі чотири сторони вирішувати проблеми з іншими хлопцями. Також модні журнали направо і наліво голосно заявляють, як важливо бути непередбачуваною особистістю. Але робити те, що від тебе не чекають, спрацьовує зовсім по-іншому. Це зовсім не спокусливо. Наприклад, не брати слухавку, раптом розвернутися і піти в іншому напрямку.

Всі ці сцени - це те, як розуміють дівчата, що таке бути загадкою. Чоловіків такі загадки тільки дратують або турбують. Подібні поради можуть призвести тільки до одного - розриву, а не до того, щоб хлопцю не було нудно, і він не шукав пригод на стороні. Задумайтеся, а може, не варто спокушати чоловіка, адже він і так поруч щодня і робить багато приємних речей, щоб його дама серця була щасливою (готує, прибирає, працює до ночі, намагається розвеселити). Все, що потрібно чоловікам від жінки - це спокій, душевний комфорт і впевненість у завтрашньому дні.

Помилковий заголовок — Xjkjdsrb pspyfkbcz? oj ї[ yt @pfdjlznm@ pe[dfks fvfpjyrb nf uhfqkbds rjrtnrb

3 Жовтня, 19:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон