Настільна версія
мова | язык

Непереможний Едуард Романюта!

5 Жовтня, 13:08

Поділитися:

«Потрібно добре подумати перед тим як посилати сигнали в космос» - попереджали вчені співробітників NASA, але активісти руху «Космос вперед» не взяли це до уваги, і тепер всьому світу доведеться розгрібати те, що накоїли ці експериментатори.

На Київ напали інопланетні монстри, прагнучи поневолити столицю, але вони не очікували такого розвитку подій... Місто-герой дав гідну відсіч.

Скандальний та яскравий кліп, який так довго чекали готовий до показу на екранах!

Відомий своїми сміливими і хітовими роботами артист, який впевнено підкорює шоу-бізнес України, Росії та ближнього зарубіжжя - Едуард Романюта випускає нове відео на пісню "Invincible" (Непереможний)

6 знімальних днів і майже рік роботи над спец-ефектами і комп'ютерною графікою з однією з провідних продакшн-студій України «Chupacabra» дозволили створити неймовірну роботу з голлівудським рівнем 3D графіки.

"Цією роботою ми довели собі в першу чергу, що можемо змагатися за видовищністю з великими закордонними студіями і готові в майбутньому до реалізації повнометражного блокбастеру використовуючи тільки вітчизняний ресурс не розраховуючи на державну підтримку." - говорить режисер кліпу Кадім Тарасов.

Кліп, який поки що бачили одиниці, вже підняв галас в професійних колах різних країн, так Едуард Романюта з його новим хітом «Invincible» буде представлений на щорічній премії OETV (м. Рига, Латвія) в номінаціях "BEST INTERNATIONAL VIDEO" і "КРАЩИЙ МУЗИЧНИЙ ПРОЕКТ РОКУ". Разом з Едуардом номінуються провідні артисти України та Росії: DJ MEG, СЕРГІЙ ЛАЗАРЄВ, Тіматі, SEREBRO, LOBODA, ГРУПА KAZAKY та багато інших.

Вже цього місяця ми зможемо побачити кліп на провідних телеканалах Європи та України.

АКТИВНО ГОЛОСУЙТЕ ЗА ЕДУАРДА РОМАНЮТУ В ПАРАДІ
НАВСІ100 TV
Помилковий заголовок — Ytgthtvj;ybq Tlefhl Hjvfy.nf!
5 Жовтня, 13:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій