Настільна версія
мова | язык

Шварценеггер позбувся колекції бюстів лідерів СРСР

5 Квітня, 19:52

Поділитися:

Голлівудський актор і екс-губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер був вимушений розлучитися з колекцією бюстів радянських лідерів, які більше не захотіла бачити його дружина.

Як пише stars.glavred.info, актор розповів, що в 90-х роках минулого століття його російські друзі з бодібілдингу надіслали йому сувенір - бюст Леніна, з якого почалася колекція, що включає також бюсти Брежнєва, Андропова та інших радянських лідерів.

«Вони надіслали мені цей бюст Леніна, але проблема була в тому, що вони продовжували надсилати мені все більше і більше статуй. Я поставив їх у себе вдома біля басейну », - розповів Шварценеггер, пояснивши, що врешті-решт його дружина Марія Шрайвер висловила невдоволення колекцією.

«Марія подумала, що я збожеволів. «Чому у нашого басейну всі ці радянські статуї?», - заявила дружина і вивезла їх усіх геть », - пояснив актор.

Тим не менш, Шварценеггеру вдалося зберегти найбільш пам'ятний примірник колекції - невеликий бюст Леніна, так як він був першим в колекції. За його словами, Ленін стоїть на столі в його кабінеті.
Помилковий заголовок — Idfhwtytuuth gjp,edcz rjktrwsї ,.cnsd kslthsd CHCH

5 Квітня, 19:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон