Настільна версія
мова | язык

Меладзе вигнав Санту з "ВІА Гри", бо вона "не підходить ні для колективу, ні для сцени"

8 Жовтня, 23:38

Поділитися:

Незмінний композитор і продюсер гурту "Віа Гра" Костянтин Меладзе розповів всю правду про те, що насправді відбувається в колективі.

В ексклюзивному інтерв'ю для TCH.ua.Особливе Костянтин розвіяв чутки, що гурт розпався.

"Ну, як це може бути правдою, якщо я ніколи в житті, власне, не говорив. Не розумію, звідки беруться такі чутки. Ви ж розумієте, кожен рік такі чутки", - каже Меладзе.

Проте Костянтин не став заперечувати того факту, що Санта Дімопулос таки залишає гурт і розповів про справжні причини, чому ж дівчина залишає колектив.

"Санта вже не працює у нас ... Я з нею, взагалі, не сварився ні до весілля, ні після весілля. Вона просто не підходить для колективу . Це з'ясувалося давним-давно, що вона ні для колективу, ані для сцени, в принципі, не підходить", - зазначив продюсер.

За словами Костянтина, заміну Санті ще не знайшли, хоча вже мають декілька кандидатур. Обіцяє, що до кінця цього місяці гурт перетворяться знову у тріо.

"Я в постійному пошуку - постійному перманентному пошуку, як кажуть ... Ми шукаємо скрізь, не тільки в Україні ... У нас є кілька кандидатур, зараз розглядаємо. До кінця місяця вирішимо. Плануються концерти, плануються зйомки нового кліпу в цьому місяці, жовтні, і запис нової пісні. За графіком у нас все добре" , - каже Меладзе.
Помилковий заголовок — Vtkflpt dbuyfd Cfyne p @DSF Uhb@? ,j djyf @yt gsl[jlbnm ys lkz rjktrnbde? ys lkz cwtyb@

8 Жовтня, 23:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій