Настільна версія
мова | язык

«Голос країни» Павло Табаков взяв шефство над учасницею проекту «Голос. Діти»

12 Жовтня, 11:48

Поділитися:

4 листопада в ефірі каналу «1+1» стартує нове вокальне шоу «Голос. Діти».

До етапу «сліпих» прослуховувань дійшло сто голосистих співаків у віці від 6 до 14 років (загалом же продюсери проекту отримали понад п’ять тисяч заявок). Цими днями талановиті діти з усіх куточків України отримують дипломи шоу-конкурсу, а їхні школи - ексклюзивні таблички із написом «Тут навчається учасник «Голосу. Діти». Почесна місія вручити такий диплом і таку табличку випала переможцю другого сезону популярного телепроекту «Голос країни» Павлові Табакову.

За збігом обставин, учасниця «Голосу. Діти», 11-річна львів’янка Олександра Сиркашева, яку повинен був нагородити Табаков, навчається у його рідній школі – Львівській СШ №45. В актовій залі школи на зіркового гостя з нетерпінням чекали школярі. Не встиг Павло з’явитися у дверях, як дітлахи вибухнули оплесками і вигуками «Віват!».

- У мене досі перед очима найяскравіший спогад зі шкільних років, - розповів Павло Табаков. - Це було у восьмому класі. Якось мене викликали «на килим» до директора. Володимир Володимирович Кравченко (а він досі керує школою) каже: «Чув, що ти непогано граєш на гітарі. Виступиш на шкільному святі». Так саме на цій сцені, яка відтоді зовсім не змінилася, відбувся мій дебют як співака. Пригадую, страшенно хвилювався... Співав під гітару пісню з репертуару легендарних The Beatles Hey Jude. Під кінець пісні увесь зал підспівував мені. І оплесків я зібрав ого-го. Саме ці аплодисменти стали для мене тим першим дзвінком, який примусив серйозно замислитися про сценічну кар'єру.

Не обійшовся візит Павла Табакова до рідної школи і без імпровізованого концерту. Разом із переповненим залом школярів володар титулу «Голос країни», сівши за фортепіано, заспівав Yesterday групи The Beatles, We Will Rock You групи Queen і хіт із власного репертуару «Тільки ти моя». А в дуеті з учасницею «Голосу. Діти» Олександрою Сиркашевою виконав легендарну «Червону руту».

У ході проекту «Голос. Діти» Табаков вболіватиме за свою талановиту землячку, яка вже встигла покорити продюсерів шоу блискучим виконанням неаполітанської пісні Santa Lucia. Коли Павло почув, як Саша співає, тут же запропонував дівчинці уже найближчим часом взяти участь у записі його авторського альбому колискових і дитячих пісень.
Помилковий заголовок — «Ujkjc rhfїyb» Gfdkj Nf,frjd dpzd itacndj yfl exfcybwt. ghjtrne «Ujkjc/ Lsnb»

12 Жовтня, 11:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон