Настільна версія
мова | язык

Дубцова розповіла про пластику грудей і дієту

15 Жовтня, 19:34

Поділитися:

Російська співачка Ірина Дубцова, яка тимчасово працює в Україні суддею одного з вокальних шоу, не приховує, що робила пластику грудей.

Крім того, Іра запевняє, що не переймається через свою вагу.

Про це та інше співачка розповіла під час онлайн-конференції "Комсомольської правди в Україні".

Після народження сина Ірина суттєво погладшала, і відтоді у пресі пильно стежать за змінами її фігури.

"Як людям не набридло обговорювати мене з цієї точки зору! У зв'язку з гормональною перебудовою, яка сталася в моєму організмі після народження сина, у мене дуже дивний обмін речовин: я швидко гладшаю і швидко худну", - каже співачка.

"Сама не встигаю помічати, як і коли це відбувається. Я не сиджу на дієтах, не завжди виходить правильно харчуватися, нерегулярно ходжу в спортзал. У мене багато перельотів, що теж позначається на здоров'ї і відповідно на вазі", - пояснює Ірина.

"Я не переймаюся з цього приводу. Єдина проблема - телевізор додає 6-8 кілограмів візуально. Коли мене на вулиці зустрічають люди, часто говорять: "Ірочка, по ТБ ви така товста, а в житті дуже худа!" – ділиться Дубцова.

Артистка також відверто зізнається, що підкорегувала форму грудей.

"Після пологів я зверталася до пластичного хірурга, тому що у кожної жінки міняються форми всього тіла після народження дітей. Так, я робила пластику грудей, не з метою збільшення, а з метою корекції, і всім дівчатам, які не задоволені своєю зовнішністю після вагітності, раджу зробити це і як і раніше відчувати себе найкрасивішою. Це піднімає самооцінку", - наголошує співачка.

Попри нещодавні чутки про те, що Ірина вагітна вдруге, це, за її словами, неправда.

"Не розумію, як можна планувати дітей, не маючи чоловіка. Не буду зарікатися. З'явиться поруч та людина - з'являться ці думки. Дитина-це дар зверху!" – коментує Дубцова.

Нагадаємо, у липні подейкували, що Ірина таємно вийшла заміж та вдруге завагітніла.

Помилковий заголовок — Le,wjdf hjpgjdskf ghj gkfcnbre uheltq s ls'ne

15 Жовтня, 19:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон