Настільна версія
мова | язык

Тізер нового відео Наталки Карпи в дуеті з Andrew L.E.M. - Літо пройде

17 Жовтня, 02:04

Поділитися:

Зйомки відео відбувались в розпал оксамитового сезону в Криму поруч з мисом Тарханкут. Це місце було вибране не випадково: там дуже високі гострі скали, а над ними самотній маяк – кращий орієнтир в туманну погоду і символ надії.

Пісня «Літо пройде» саме про те, що ніколи не знаєш чого чекати в майбутньому, і в принципі, ніхто не знає, але все-таки треба надіятись на краще і кохати! Вона об’єднує в собі три пори року – літо, осінь і зиму. Ці періоди є і в стосунках.

В кліпі, над яким працювала молода команда KARPARATION PRODUCTION (режисер та оператор Іван Баняс, оператор Михайло Дрогомирецький, фото/пост Н.Гожельник
стиліст Руслан Багінський), вдалось показати і любов, і страждання, і надію… Головний герой біжить за своєю коханою на край Землі, але чи зустрінуться вони? До фіналу відео так і залишається загадкою - рухаються вони назустріч чи, навпаки, все більше віддаляються один від одного!

Наталка Карпа: «Інколи, щоб добратися до моря, треба пройти через скали. Коли зустрічаєш кохання, то не знаєш – довгим воно буде чи швидко розлетиться на шматки. Я думаю, що треба завжди давати шанс почуттям, а далі – поживемо, побачимо!»

На зйомках відеокліпу співачці довелось подолати свій страх висоти, адже найкрасивіші кадри були відзняті на краю мальовничих, але високих урвищ. А ще панувала настільки творча атмосфера, що попри заборону стиліста та режисера, Наталка Карпа в дорогому дизайнерському платті зістрибнула із скали у море – саме ці незаплановані кадри, як виявилось, і стали найбільш емоційними у відео!

Вже на днях відбудеться прем’єра нового відео Наталки Карпи, а просто зараз дивіться тізер!
Помилковий заголовок — Nspth yjdjuj dsltj Yfnfkrb Rfhgb d letns p Фтвкуц Д/У/Ь/ - Ksnj ghjqlt
17 Жовтня, 02:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон