Настільна версія
мова | язык

Мед Хедс презентували нове відео на пісню «П’ятниця»

19 Жовтня, 00:28

Поділитися:

Пісня «П’ятниця», яку Мед Хедс нещодавно презентували на радіостанціях України, потрапила не тільки в гарячі ротації, а й злетіла на лідируючі позиції у багатьох хіт-парадах нашої країни.

Не збавляючи темпів «шалені голови» на днях презентували свіжу відеороботу. Режисером кліпу на запальну пісню «П’ятниця» став відомий кліпмейкер та бас-гітарист гурту «Друга Ріка» Віктор Скуратовський.

Для презентації свіжого відео Мед Хедс в одному зі столичних пабів зібрали своїх друзів, шановних представників ЗМІ, а також «колег по цеху» і влаштували незвичну паті. Енергія найкращого українського рок-н-ролу та ексклюзивна презентація нових пісень гурту продовжилася веселим показом фільму про те, як проходили зйомки кліпу: в незвичній для рок артистів локації, на сцені Молодого театру, Мед Хедс приміряли на себе образи Дракул, Наполеонів, веселих качок та купалися в золотій ванні.

У цей день на сцені з музикантами журналісти змогли заспівати найулюбленіші хіти гурту Мед Хедс, спитати про найвідвертіше, а також дізнатися про таємні плани гурту на майбутнє. Шалений настрій та частування від музикантів продовжувалися до опівночі.

Вадим Красноокий, соліст гурту Мед Хедс: Нам дуже хотілось зробити презентацію кліпу на пісню «П’ятниця» дуже неформальною. Щоб була невимушеність, і усі присутні почували себе вільно. І у нас вийшло. Всі відривалися від душі, співали з нами на сцені, а наостанок презентували нам незвичний подарунок: перець та селеру. Було надзвичайно приємно і це дуже колоритно виглядало.Це практичніше ніж квіти, тому що це можна їсти))

Віктор Скуратовский, режисер кліпу: Я дуже задоволений нашою спільною роботою з Мед Хедс. У мене був політ фантазії, легкість думок, розкутість мозку і жодних обмежень! Переді мною не ставили чітких задач. І це мене дуже стимулювало зробити дійсно круту роботу. Жодного сценарію чи синопсису, у нас не було репетицій і при цьому музиканти, а також їх запрошенні друзі грали на сцені саме те, що потрібно було мені. Я відчував себе ляльководом, але актори працювали без ниточок. У моїй справі самокритичність – одна із найважливіших рис. Але це той випадок, коли я задоволений усім.

Найближчим часом чекайте нове відео Мед Хедс на телеканалах країни.
Помилковий заголовок — Vtl {tlc ghtptynedfkb yjdt dsltj yf gscy. «G’znybwz»
19 Жовтня, 00:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор